Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kuumin supertähti vietti hurjaa tehoiltaa! – Hetkellisesti pistepörssin kärkeen

Anaheim Ducks jäi Connor McDavidin tähdittämän Edmonton Oilersin jalkoihin.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Edmonton Oilers otti myöhään lauantai-iltana Suomen aikaa todella jättimäisen kotivoiton NHL:ssä. Oilers kaatoi Tyynenmeren divisioonan sisäisessä taistelussa Anaheim Ducksin murskaavin lukemin. Oilersin supertähti oli ottelussa tehopäällä ja nousi ainakin hetkellisesti pistepörssin kärkeen.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers järjesti lauantaina melkoiset maalijuhlat NHL:ssä. Oilers murskasi kotiyleisönsä edessä NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle tälläkin kaudella jäävän Anaheim Ducksin. Oilers oli Greg Croninin valmentamaa miehistöä vahvempi 6-1 -lukemin.

Oilers sai otteluun vahvan alun karkaamalla avauserässä 3-0 -johtoon. Toisessa erässä joukkue lisäsi johdon viiteen maaliin ja kolmannen erän ensimmäisellä kympillä kuuteen maaliin. Kolmannen erän lopulla Ducks kaunisteli lukemia ylivoimamaalilla.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli tehot 1+2 iskenyt Connor McDavid. McDavid nosti tehosaldonsa jo 125 pisteeseen. Kanadalaisella supertähdellä on koossa jo huimat 96 syöttöpistettä ja hyökkääjästä tulee yli 30 vuoteen ensimmäinen pelaaja, joka kerää yhden kauden aikana vähintään sata syöttöpistettä.

Oilersin muita tehomiehiä olivat tehot 1+2 iskenyt ruotsalaispuolustaja Mattias Ekholm ja kauden 52. maalinsa laukonut Zach Hyman. Hyman iski ottelussa 1+1 tehot. Leon Draisaitl, Evan Bouchard ja Vincent Desharnais keräsivät ottelussa 0+2 tehot. Calvin Pickard torjui kotijoukkueen maalilla 21 kertaa. Pickardin nollapelin vei kaksinkertainen Stanley Cup -mestari Alex Killorn.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL