Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Reilut 9000 ihmistä joutui pettymään – TPS karvaasti kesälomille

Tappara juhlii Turussa voittomaalia.
AOP

Liigan pudotuspeleissä ensimmäinen välieräpari on selvillä. Turussa lauantaina pelatussa kuudennessa puolivälieräottelussa voiton vei Tampereen Tappara, joka lähetti Turun Palloseuran kesälomille. Tappara oli ottelussa vahvempi lopulta ensimmäisessä jatkoerässä syntyneellä maalilla. Tapparalle pudotuspelisarjan voitto oli jo seitsemäs putkeen Liigassa.

Kahtena edellisenä vuotena Liigassa Suomen mestaruutta juhlinut Tampereen Tappara on tälläkin kaudella mukana mitalipeleissä.

Rikard Grönborgin valmennukseen siirtynyt Tappara voitti Liigan runkosarjan ennen Tampereen Ilvestä ja lähetti pudotuspelien puolivälierissä runkosarjassa yhdeksänneksi sijoittuneen Turun Palloseuran kesälomille 4-2 -voiton. Kuudes ottelu päättyi Turussa reilun 9000 katsojan edessä Tapparan voittoon 5-4 -lukemin.

Tappara nousi ottelussa hienosti voittoon, sillä joukkueen supertähti Anton Levtchi tasoitti ottelun illan kolmannella maalillaan vain 45 sekuntia ennen päätössummeria 4-4’n Tapparan pelatessa ilman maalivahtia.

Jatkoerään venyneessä ottelussa ratkaisua tarvitsi odottaa vain reilut kaksi minuuttia kunnes vieraiden Kristian Tanus nousi sankariksi laukomalla kiekon TPS:n Filip Lindbergin ohi.

TPS:ltä maalinteossa onnistui kultakypärää pitänyt Viljami Marjala kahdesti sekä Juhani Jasu ja Markus Nurmi kertaalleen. TPS laukoi ottelussa kohti Tapparan maalilla pelannutta Christian Heljankoa vain 16 laukausta. Heljangolle kertyi 12 torjuntaa.

Tappara kohtaa Liigan välierävaiheessa Kuopion KalPan, joka selvitti ensimmäisenä joukkueena tiensä neljän parhaan joukkoon. Petri Karjalaisen valmentama miehistö kaatoi runkosarjan toiseksi sijoittuneen Ilveksen viidessä ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga