Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Barkov tehoili! – Olli Määtän ja Ville Husson kesäloma läheni

Aleksander Barkov Florida Panthers vieraspaita.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaaleissa viime keväänä pelannut Florida Panthers varmisti pudotuspelipaikan tämän kauden pudotuspeleissä. Panthers kaatoi pitkän kaavan kautta kotiyleisönsä edessä Detroit Red Wingsin. Ottelussa Panthers sai tehdä voiton eteen täyden päivätyön, sillä Red Wings pelasi äärimmäisen tiukkaa peliä.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti lauantaina Suomen aikaa todella maukkaan kotivoiton. Panthers kaatoi kotiyleisönsä edessä NHL:n itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevan Detroit Red Wingsin. Panthers oli Derek Lalonden valmentamaa miehistöä parempi rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 3-2.

Ottelun varsinaisella peliajalla Red Wings karkasi avauserässä johtoon, mutta toinen erä oli maaliton. Kolmannen erän jälkimmäisellä kympillä Panthers iski kaksi pikamaalia, mutta Red Wings nousi ylivoimalla tasoihin.

Jatkoajalla vierasjoukkue sai voittomaalintekoon loistavan mahdollisuuden ylivoimalla, mutta Red Wings ei saanut yhtään vaarallista paikkaa luotua.

Rangaistuslaukauskilpailussa nähtiin vain yksi osuma, kun Panthersin yli 50 maalin mies eli Sam Reinhart laukoi kiekon ohi Alex Lyonin. Lyon torjui ottelussa yhteensä 36 kertaa. Kotijoukkueelta varsinaisella peliajalla Lyonin onnistui ohittamaan vain Aleksander Barkov, joka laukoi kaksi maalia.

Red Wingsin maaleista ottelussa vastasivat Robby Fabbri ja kapteeni Dylan Larkin. Sergei Bobrovsky torjui kotijoukkueen maalilla 20 kertaa 65 minuutin aikana ja kolmesti rangaistuslaukauskilpailussa.

Red Wings tarvitsisi tällä hetkellä kipeästi pisteitä päästäkseen NHL:n itäisessä konferenssissa pudotuspeleihin. Tällä hetkellä paras mahdollisuus joukkueella on ohittaa Philadelphia Flyers, jolla on kaksi ottelua enemmän pelattuna. Washington Capitals ohittanee divisioonan sisällä Flyersin ja menee kolmantena Metropolien divisioonasta pudotuspeleihin. Tämä tiputtaisi Flyersin taistelemaan villi kortti -paikoista yhdessä Red Wingsin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL