Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

KalPa erän päässä mitalipeleistä! – Ilves pahassa pulassa

KalPan kultakypärä Jaakko Rissanen.
AOP

Liigan puolivälierissä on hyvin lähellä se tilanne, että ensimmäinen sarja tulee päätökseen perjantaina. Tampereen Ilves isännöi viidennessä puolivälieräottelussa Kuopion KalPaa, joka on napannut Nokia Areenassa todella tukevan johdon ensimmäisen 40 minuutin aikana. KalPalle riittää päätöserässä tasapeli mitalipeleihin ja puolivälieräsarjan voittoon.

Petri Karjalaisen valmentama Kuopion KalPa on todella lähellä jättimäistä yllätystä Liigassa. KalPa johtaa puolivälieräsarjaa Liigan runkosarjassa toiseksi sijoittunutta Tampereen Ilvestä vastaan 3-1 -lukemin. KalPa johtaa perjantai-iltana 40 minuutin jälkeen Antti Pennasen valmentamaa miehistöä 4-2 -lukemin, mutta aloittaa kolmannen erän alivoimalla.

Ottelun toisessa erässä Ilves nousi tasoihin ensimmäisellä kympillä, kun Ville Meskanen ohitti yhdysvaltalaismaalivahti Stefanos Lekkasin lähietäisyydeltä. Maali oli Meskaselle pudotuspelien ensimmäinen.

Erän puolivälissä nähtiin reilun minuutin tehohetki vierailta, kun ensin Jaakko Rissanen ohjasi upeasti kiekon ohi Jonas Gunnarssonin ja vei vieraat kevään ensimmäisellä maalilla 3-2 -johtoon.

Hetkeä myöhemmin KalPa iski toistamiseen, kun vahvaa kevättä pelaava neloskenttä onnistui jälleen maalinteossa. Neloskentän keskushyökkääjä Jaakko Lantta viimeisteli Gunnarssonin läheltä illan toisella osumallaan vieraiden 4-2 -osuman. Maaliin syötöt menivät edellisessä ottelussa kahdesti onnistuneelle Andreas Okanylle ja puolustaja Lasse Lappalaiselle.

Ottelun avauserässä Ilves karkasi 1-0 -johtoon Petr Kodytekin maalilla, mutta Lantta ja Oliver Kapanen onnistuivat maalinteossa reilun kahden minuutin sisään.

Kahteen erään Gunnarssonilla on Ilveksen maalilla yhteensä kymmenen torjuntaa, kun Lekkasilla on vieraiden maalilla 12 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga