Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Ilves petti kaukalossa ja käytöstavoissa! – KalPa sensaatiomaisesti mitalipeleihin

KalPan Andreas Okany ja Jaakko Lantta juhlivat maalia.
AOP

Liigan pudotuspeleissä on ensimmäinen välieräjoukkue selvillä ja se on Kuopion KalPa. KalPa kaatoi puolivälieräsarjassa viidessä ottelussa suurena mestarisuosikkina kevääseen lähteneen Tampereen Ilveksen. Ottelusarjan viides ottelu oli käytännössä vain kosmetiikkaa Nokia Areenassa, sillä KalPa oli läpi illan parempi joukkue.

Petri Karjalaisen valmentama Kuopion KalPa on järjestämässä melkoista sensaatiota Liigassa. KalPa on edennyt pudotuspeleissä välieriin runkosarjan seitsemänneltä sijalta.

KalPa kaatoi ensin Vaasan Sportin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kahdessa ottelussa ja perään puolivälierissä Antti Pennasen valmentaman Tampereen Ilveksen viidessä ottelussa 4-1 -voitoin. Välierävastus on vielä KalPan kohdalla epäselvä, mutta lauantaina tilanne saattaa ratketa merkittävästi.

Viidennessä ottelussa KalPa oli Ilvestä vahvempi 4-2 -lukemin. Ottelua oli Nokia Areenassa seuraamassa lähes 12 tuhatta katsojaa.

Maalit viidennessä puolivälierässä nähtiin kahden ensimmäisen erän aikana. Ilveksen maaleista vastasivat Petr Kodytek ja Ville Meskanen. KalPan maaleista kaksi meni neloskentän keskushyökkääjä Jaakko Lantan nimiin. Kaksi muuta osumaa kärkisenttereiden Oliver Kapasen sekä kokeneen Jaakko Rissasen nimiin.

Vahvaa pudotuspelikevättä pelaava Yhdysvaltain Stefanos Lekkas torjui yhteensä 25 kertaa voiton eteen. Ilveksen maalilla ruotsalaismaalivahti Jonas Gunnarsson torjui yhteensä 14 kertaa.

Ottelussa nähtiin todella ikävä loppu, sillä kättelyissä ei nähty ollenkaan Ilveksen päävalmentaja Pennasta. Leijonien päävalmentajaksi ensi kaudella siirtyvä Pennanen omien sanojensa mukaan unohti kättelyt yhdessä muun valmennusjohdon kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga