Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Karmea alku kohtalonotteluun – Ilves menetti aikaisen johtonsa

KalPan Jaakko Lantta iski KalPan tasoitusmaalin viidennessä puolivälierässä.
AOP

Liigassa pelataan perjantaina todella isoista panoksista, sillä Tampereen Ilves isännöi Kuopion KalPaa Nokia Areenassa viidennessä puolivälieräottelussa. KalPa tuli Tampereelle viidenteen otteluun 3-1 -sarjajohdossa, joten Ilveksellä on perjantaina pakkovoiton paikka, mikäli joukkue haluaa kauden jatkuvan. Alku ottelulle ei ollut mitenkään erinomainen.

Antti Pennasen valmentama Tampereen Ilves sai todella kylmää vettä niskaansa perjantaina KalPaa vastaan pelattavassa viidennessä puolivälieräottelussa.

Ottelun avauserässä Ilves karkasi heti ensimmäisellä minuutilla tshekkitähti Petr Kodytekin maalilla johtoon. Kodytek ohitti KalPan maalilla jälleen aloittaneen Stefanos Lekkasin 51 sekunnin pelin jälkeen.

Kotijoukkue pääsi tärkeään johtoon mahdollisessa ottelussa, mutta johdosta Ilves ei onnistunut pitämään kiinni. KalPa onnistui tekemään kaksi maalia reiluun kahteen minuuttiin, kun neloskentän keskushyökkääjä Jaakko Lantta tasoitti ensin ottelun ajassa 4.02.

26 sekuntia 1-1 -maalin jälkeen Ilveksen luottopuolustaja Jarkko Parikka nappasi kampituksesta jäädyn, jonka päättyessä KalPan ykkössentteri Oliver Kapanen naulasi vieraat 2-1 -johtoon.

Petri Karjalaisen valmentama miehistö pääsi yrittämään juuri ennen erän puoliväliä jo 3-1 -maalia, kun maalintekijä Kodytek sekä ykköskenttään nostettu Joona Ikonen ottivat jäähyt. Kahden miehen ylivoimalla vieraat eivät kuitenkaan onnistuneet maalinteossa.

Erän viimeisellä kympillä Ilves pyrki pääsemään tasoihin, mutta ei onnistunut naulaamaan illan toista maalia. Lekkas torjui ensimmäiseen erään neljä kertaa ja Jonas Gunnarsson kotijoukkueen maalilla yhteensä kahdeksan kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga