Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

KalPalta uskomaton nousu! – Ilves juoksi loukkuun

KalPan Andreas Okany laukoi kaksi maalia.
AOP

Liigan pudotuspeleissä on vireillä todella iso yllätys, kun Kuopion KalPa on iskemässä kovaa vauhtia runkosarjassa toiseksi sijoittunutta Tampereen Ilvestä lauluun. KalPa onnistui ottamaan mahtavan kotivoiton keskiviikkona pelatussa puolivälieräottelussa kotiyleisönsä edessä ja siirtymään sarjassa 3-1 -johtoon. Välieriin edetään neljällä voitolla.

Petri Karjalaisen valmentama KalPa on järjestämässä kaikkiin ennakkokaavailuihin nähden jättimäistä yllätystä Liigan puolivälierissä. KalPa kaatoi Tampereen Ilveksen keskiviikkona kotiyleisönsä edessä ja siirtyi ottelusarjassa 3-1 -johtoon. KalPa oli Antti Pennasen valmentamaa miehistöä vahvempi Niiralan Montussa 4-2 -lukemin. Ottelua oli seuraamassa 5076 katsojaa.

Ottelussa KalPa sai vahvan alun karkaamalla 1-0 -johtoon avauserässä. Ennen avausmaalia kotijoukkue hukkasi loistavan mahdollisuuden, sillä joukkueen tehomies missasi rangaistuslaukauksen. Vahvasta alusta huolimatta Ilves tuli ennen toista erää tasoihin.

Toisessa erässä Ilves karkasi 2-1 -johtoon ja pääsi johtoasemasta kolmanteen erään. Kolmannen erän puolivälin jälkeen alkoi kuitenkin KalPan show, kun kotijoukkue naulasi viiteen minuuttiin kaksi maalia ja karkasi johtoon. Loppulukemat lyötiin tyhjiin 28 sekuntia ennen loppua.

KalPan ykköstähti ottelussa oli kaksi maalia viimeistellyt 22-vuotias laitahyökkääjä Andreas Okany. Okany hakkasi lähietäisyydeltä 2-2 -tasoituksen ja pääsi niittaamaan loppulukemat tyhjiin. Matyas Kantner vastasi joukkueen 3-2 -voittomaalista.

Ottelun avauserässä KalPan 1-0 -maalista vastasi puolustaja Filip Westerlund viiden minuutin ylivoimalla, kun Matias Mäntykivi oli ajettu ulos huitomisesta hetkeä aiemmin. Oliver Kapanen syötti ottelussa kaksi maalia ja Stefanos Lekkas torjui voiton eteen 23 kertaa.

Ilvekseltä maalit ottelussa menivät Simon Stranskyn ja Eemeli Suomen nimiin. Jakub Malek torjui yhteensä 22 kertaa.

Ottelusarjan mahdollisesti ratkaiseva kamppailu nähdään perjantaina Tampereella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga