Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Isokokoinen Liiga-tähti vaihtaa maisemaa! – Tässä uusi osoite

Tobias Winberg maajoukkueen riveissä.
AOP

Tällä kaudella Liigassa isoista odotuksista huolimatta pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Jyväskylän JYP on menettänyt pelaajan Ruotsiin. JYP:ssä kahdella viime kaudella erinomaisella tasolla pelannut puolustaja vaihtaa Liiga-kaukalot SHL-kaukaloihin. 

JYP:ssä kolmella viimeisellä kaudella yli 120 ottelua pelannut Tobias Winberg siirtyy pelaamaan Ruotsiin. Lokakuussa 26 vuotta täyttävä isokokoinen puolustaja on tehnyt kevääseen 2026 asti ulottuvan sopimuksen Modo Hockeyn kanssa.

Helsingistä kotoisin oleva 189 senttinen vasemmalta laukova puolustaja on Helsingin IFK:n kasvatti. HIFK:ssa Winberg teki Liiga-debyytin kaudella 2017-18 pelaamalla kaksi ottelua. Ensimmäinen täysi kausi Liigassa oli 2020-21, jolloin 43 otteluun syntyi yhdeksän pistettä ja kahdeksaan pudotuspeliotteluun yksi maali.

Kaudella 2021-22 Winberg siirtyi lainalle JYP:n riveihin ja pelasi kahdeksan ottelua Jyväskylässä. Kaudeksi 2022-23 puolustaja teki sopimuksen Keski-Suomeen sai teki kahdella viimeisellä kaudella 116 otteluun yhteensä 11 maalia ja 36 tehopistettä. Tällä kaudella 58 otteluun syntyi kuusi maalia ja yhteensä 15 tehopistettä. Winberg oli joukkueensa neljänneksi tehokkain puolustaja.

Modo Hockey sijoittui tällä kaudella SHL:n runkosarjassa 11. sijalle ja jäi tasapisteissä Örebron kanssa ulos pudotuspeleistä. Mattias Karlinin valmentama joukkue nousi täksi kaudeksi takaisin seitsemän HockeyAllsvenskanissa vietetyn kauden jälkeen takaisin SHL:n.

Modossa pelasi menneellä kaudella kolme suomalaista, mutta Mikael Ruohomaa jatkoi kesken kauden matkaan Frölunda HC:n riveihin. Joukkueessa koko kauden pelasivat maalivahti Lassi Lehtinen ja NHL:ssä pelannut Sampo Ranta. Ranta teki runkosarjan 50 otteluun 17 maalia ja yhteensä 31 tehopistettä ollen joukkueen neljänneksi paras pistemies. Ensi kaudella kummallakin suomalaisella on sopimus joukkueen kanssa voimassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga