Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Barkov palasi kaukaloon! – Florida Panthersille karvas tappio

Florida Panthersin Aleksander Barkov Stanley Cup -finaaleissa.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin kärkitaistelu käy todella kuumana. Kaksi todella potentiaalista itäisen konferenssin voittajaa runkosarjan osalta ovat Florida Panthers ja Boston Bruins. Joukkueet kohtasivat toisensa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa kolmatta kertaa tällä kaudella ja jälleen Bruins poistui ottelusta voittajana.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins nappasi itäisen konferenssin kärkitaistelun osalta elintärkeät pisteet NHL:ssä. Bruins kaatoi todella kovan taistelun jälkeen NHL:n Atlantin divisioonan kärkitaistelussa Florida Panthersin. Bruins oli Paul Mauricen valmentamaa miehistöä parempi 4-3 -lukemin.

Ottelusta saatiin todella kova vääntö aikaiseksi. Avauserässä verkko heilui kolmesti, mutta Panthers lähti toiseen erään johdosta. Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali, kun Bruins tuli ottelussa tasoihin. Kolmannen erän alussa Panthers karkasi uudestaan johtoon, mutta erän reilun neljän viimeisen minuutin aikana vieraat onnistuivat kahdesti maalinteossa ja käänsivät pelin nimiinsä.

Bruinsin ykköstähti ottelussa oli tshekkihyökkääjä Pavel Zacha, joka laukoi David Pastrnakin esityöstä vieraiden voittomaalin reilut kaksi minuuttia ennen päätöstä. Zacha nosti koko kauden maalisaldon jo 18 osumaan. Pastrnak onnistui ottelussa myös maalinteossa ja keräsi maanmiehensä tavoin 1+1 tehot.

Tähtipuolustaja Charlie McAvoy oli myös tehopäällä 1+1 pistein. Yhdysvaltalainen iski 1-1 -tasoituksen avauserässä. Joukkueen neljännestä maalista vastasi Trent Frederic ylivoimalla kolmannessa erässä. Frederic tasoitti ottelun 3-3’n kauden 18. osumallaan.

Vieraiden maalilla Jeremy Swayman torjui voiton ja tarvitsi tähän 18 torjuntaa. Swayman keräsi ottelussa yhden syöttöpisteen.

Panthersin maalit ottelussa menivät kärkihyökkääjien nimiin, kun maalinteossa onnistuivat Evan Rodrigues, Sam Reinhart ja Carter Verhaeghe. Reinhart nosti koko kauden maalisaldon jo 51 osumaan. Paluun kokoonpanoon tehnyt Aleksander Barkov syötti Rodriguesin iskemän 1-0 -maalin ottelun ensimmäisellä minuutilla. Eetu Luostarinen saalisti syöttöpisteen Reinahrtin osumaan avauserän lopulla. Sergei Bobrovsky torjui yhteensä 17 kertaa kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL