Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Nyt tai ei koskaan! – Jukureilta vaaditaan tehoja tiistai-iltana

Kärppien maalivahti Tomi Karhunen ja Jukurien tähtihyökkääjä Konsta Helenius.
AOP

Liigassa pelataan tiistaina kolme puolivälieräottelua. Kahdessa ottelusarjassa on katkonpaikka vierasjoukkueilla, kun taas yhdessä sarjassa haetaan jatkoa kotivoitoille. Mikkelissä Jukurit on todella tiukan paikan edessä, sillä joukkue lähtee 3-0 -tappioasemasta hakemaan ensimmäistä voittoa Oulun Kärppiä vastaan. Jukureita on vaivannut sarjassa tehottomuus.

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit on todella tiukan paikan edessä. Liigan puolivälierissä joukkue on jäänyt jo 3-0 -tappiolle ottelusarjassa Ville Mäntymaan valmentamaa Oulun Kärppiä vastaan. Kolmeen ensimmäiseen kamppailuun joukkue on tehnyt vain neljä maalia.

Suurin ongelma Jukureilla on tehottomuuden lisäksi ollut maalivahtipeli. Markus Ruusu aloitti lauantaina Oulussa pelatun kamppailun, mutta runkosarjassa erinomaisesti torjunut maalivahti vaihdettiin Rasmus Korhoseen toisessa erässä 3-0 -tilanteessa. Ruusu torjui vain kuusi kertaa. Korhoselle kertyi ottelussa 36 peliminuuttiin yhteensä kolme torjuntaa ja kaksi päästettyä maalia.

Jukureilta kolmeen ensimmäiseen otteluun kolme pelaajaa on onnistunut tekemään vähintään kaksi tehopistettä. Nämä ovat lauantaina maalinteossa onnistunut Konsta Helenius, Patrik Puistola ja kokenut Jarkko Immonen. Kaikilla on tehot 1+1. Tiistaina joukkueen maalilla aloittavan Ruusun torjuntaprosentti on ollut vaatimaton 89,45.

Kärppien maalilla Tomi Karhunen on pelannut erinomaisesti. Kahteen pelattuun otteluun kokenut maalivahti on kopannut 49 kiekkoa 94,2 prosentin varmuudella. Tiistaina joukkueen maalilla aloittaa kuitenkin Niclas Westerholm, joka on pelannut näissä pudotuspeleissä yhden ottelun ja torjui tässä 38 kertaa.

Kärppien ykköskenttä on ollut hurjassa vireessä, sillä Teemu Turusella on kolmeen otteluun tehot 2+4 ja Ville Koivusella tehot 4+1. Koivunen iski hattutempun lauantain ottelussa. Kokenut keskushyökkääjä Joonas Kemppainen on kerännyt 2+2 tehot ykköskentän keskellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga