Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Nouseeko HIFK tasolleen vai koittaako kesäloma? – Tiistaina paljon pelissä

HIFK:n Juha Jääskä on hurjassa vireessä pudotuspeleissä.
AOP

Liigan pudotuspeleissä on ensimmäiset kolme ottelua pelattu puolivälieriä. Tiistaina on ensimmäistä kertaa sarjoja katkolla, kun Mikkelissä Jukurit pyrkii jatkamaan kauttaan Oulun Kärppiä vastaan ja Helsingissä IFK on tiukassa paikassa Lahden Pelicansin hampaissa. Helsingissä pelattavasta kamppailusta voidaan odottaa todella kuumaa taistoa, sillä edellisissä otteluissa tunne on ollut vahvasti läsnä. 

Ville Peltosen valmentamalla Helsingin IFK:lla on kova paikka tiistaina kotiyleisönsä edessä. HIFK lähtee ottelusarjan neljänteen kamppailuun Tommi Niemelän valmentamaa Lahden Pelicansia vastaan 3-0 -tappioasemasta. HIFK:n tarvitsee voittaa neljä ottelua putkeen vahvaa Pelicansia vastaan noustakseen pudotuspeleihin. Runkosarja mukaan luettuna HIFK on hävinnyt neljä kamppailua putkeen ja tehnyt näissä yhteensä viisi maalia.

HIFK on johtanut ottelusarjaa tasan kerran, kun sarjan avauskamppailussa Juha Jääskän iskemällä osumalla avauserän lopulla HIFK karkasi 1-0 -johtoon. Tämän jälkeen joukkue on ollut tappiolla tai tasatilanteessa. Jääskä on iskenyt pudotuspeleissä kaksi maalia ja on kovin maalintekijä yhdessä Joonas Nättisen kanssa, joka iskenyt myös kaksi maalia. Viides maali ottelusarjassa on mennyt Joonas Raskin nimiin.

Joukkueen maalilla tiistaina aloittaa Niko Hovinen, joka aloitti joukkueen maalilla Lahdessa pelatun kolmannen kamppailun. Hoviselle kertyi ottelussa yhteensä 29 torjuntaa, mutta kokenut maalivahti ei pystynyt auttamaan joukkuettaan voittoon.

Pelicansin kärkihyökkääjät ovat nousseet puolivälierissä pudotuspelien vaatimalle tasolle, sillä Ryan Lasch on kolmeen otteluun iskenyt maalin ja viimeistellyt neljä tehopistettä. Antti Tyrväinen ja Patrik Carlsson ovat iskeneet kaksi maalia mieheen. Lauantaina Pelicansin voittomaalin laukoi ruotsalainen voimahyökkääjä Lars Bryggman hienolla viimeistelyllä lähietäisyydeltä. Bryggman teki runkosarjassa 20 maalia, kun viime kaudella runkosarjassa syntyi 14 osumaa.

Niklas Kokko on läpi pudotuspelien ollut erinomainen Pelicansin maalilla. Oulun Kärpistä Lahdessa lainalla pelaava maalivahti on torjunut HIFK:n yritykset lähes 94 prosentin varmuudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga