Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti saavutti hurjan rajapyykin – ”Käsittämätön ura…”

Los Angeles Kingsin Anze Kopitar ja Vancouver Canucksin Elias Pettersson.
AOP

NHL:ssä pelattiin kaksi ottelua tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Myöhemmässä kamppailussa Vancouver Canucks isännöi Los Angeles Kingsiä. Ottelussa kohtasivat kaksi Tyynenmeren divisioonan joukkuetta, jotka tulevat esiintymään pudotuspeleistä. Canucks taistelee vielä koko läntisen konferenssin voitosta, mutta tiistainen kamppailu vaikeutti kanadalaisjoukkueen urakkaa hieman.

Jim Hillerin valmennukseen siirtynyt Los Angeles Kings otti todella makean vierasvoiton NHL:ssä. Kings kaatoi kovan taistelun jälkeen Vancouver Canucksin ja tiukensi otettaan NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelipaikkaan. Kings oli Rick Tocchettin valmentamaa miehistöä lopulta vahvempi 3-2 -lukemin.

Ottelun avauserässä nähtiin kaksi maalia, kun Kings karkasi johtoon, mutta Canucks nousi tasoihin ennen toista erää. Toisessa erässä maalinteossa onnistui vain vierasjoukkue karkaamalla ratkaisevaan kahden maalin johtoon. Kotijoukkue nousi kolmannen erän lopulla vielä maalin päähän, mutta ei lähemmäksi.

Kingsin ykköstähti oli kapteeni Anze Kopitar, joka iski otteluun tehot 1+1. Kopitar nosti koko kauden syöttösaldon jo 40 syöttöön. Kyseisen rajan slovenialainen kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja on rikkonut 14 kertaa. Tällä kaudella slovenialainen tulee rikkomaan ensimmäistä kertaa 70 tehopisteen rajan sitten kauden 2017-19, jolloin Kopitar iski 92 tehopistettä.

Slovenialainen on pelannut jo nyt käsittämättömän uran, sillä 1363 otteluun hyökkääjä on paukuttanut 1205 tehopistettä.

Vieraiden muut maalit menivät Kevin Fialan ja Blake Lizotten nimiin. Cam Talbot torjui joukkueen maalilla 21 kertaa.

Canucksilta maalinteossa onnistuivat Sam Lafferty ja Brock Boeser. Boeser nosti koko kauden maalisaldon jo lukemaan 37. Casey DeSmith torjui joukkueen maalilla yhteensä 16 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL