Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtivalmentaja kehui sankariaan – ”Hän on isojen maalien mies…”

Vegasin päävalmentaja Bruce Cassidy.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights nappasi jättimäisen voiton tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla kierroksella. Golden Knights nappasi vierasvoiton pudotuspeleihin mielivää St. Louis Bluesia vastaan. Tiukassa ottelussa oli reilusti käänteitä ja ratkaisu kamppailulle saatiin vasta jatkoajalla.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights otti todella ison voiton NHL:ssä. Golden Knights pelasi vahvan vierasottelun St. Louis Bluesia ja vei ottelun nimiinsä jatkoajalla. Golden Knights oli Drew Bannisterin valmentamaa miehistöä parempi lopulta 2-1 -lukemin.

Golden Knightsin sankariksi nousi kanadalaishyökkääjä Jonathan Marchessault, joka niittasi kauden 39. maalinsa jatkoajan ensimmäisellä minuutilla.

– Hän on isojen maalien mies. Se on yksi Marchessaultin vahvuuksista, että oli hänellä hyvä tai huono peli, niin aina kun käsky käy, niin hän on valmis laittamaan parhaan tiskiin. En usko, että heidän kentältään tämä oli mitenkään eriomainen ottelu, mutta me roikuimme pelissä ja saimme työn valmiiksi, kommentoi päävalmentaja Cassidy.

Varsinaisella peliajalla vieraiden maalista vastasi venäläishyökkääjä Pavel Dorofeyev kauden 11. osumalla. Maaliin esityön teki siirtorajan takarajalla hankittu Anthony Mantha. Logan Thompson torjui Golden Knightsin maalilla yhteensä 31 kertaa voiton eteen.

Ennen Golden Knightsin voittomaalia Bluesilla oli huima mahdollisuus voittoon, kun venäläishyökkääjä Pavel Buchnevich pääsi yrittämään voittomaalia rangaistuslaukauksesta, mutta epäonnistui tässä. Varsinaisella peliajalla Bluesin tasoitusmaalista vastasi Brandon Saad.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL