Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättimäinen voitto! – NHL:n hallitseva mestari kesti paineen

Detroit Red Wings taipui Vegas Golden Knightsille. Jonathan Marchessault iski kolme maalia.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights nappasi jättimäisen voiton tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla kierroksella. Golden Knights nappasi vierasvoiton pudotuspeleihin mielivää St. Louis Bluesia vastaan. Tiukassa ottelussa oli reilusti käänteitä ja ratkaisu kamppailulle saatiin vasta jatkoajalla.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights otti todella ison voiton NHL:ssä. Golden Knights pelasi vahvan vierasottelun St. Louis Bluesia ja vei ottelun nimiinsä jatkoajalla. Golden Knights oli Drew Bannisterin valmentamaa miehistöä parempi lopulta 2-1 -lukemin.

Ottelun avauserässä Golden Knights karkasi johtoon. Toinen erä oli maaliton, mutta reilut viisi minuuttia ennen kolmannen erän loppua Blues nousi tasoihin luottohyökkääjän osumalla. Jatkoajalla Blues pääsi yrittämään rangaistuslaukausta, mutta Pavel Buchnevich epäonnistui yrityksessään. Hetkeä myöhemmin vieraat ratkaisivat ottelun edukseen.

Golden Knightsin sankariksi nousi kanadalaishyökkääjä Jonathan Marchessault, joka niittasi kauden 39. maalinsa jatkoajan ensimmäisellä minuutilla. Varsinaisella peliajalla vieraiden maalista vastasi venäläishyökkääjä Pavel Dorofeyev kauden 11. osumalla. Maaliin esityön teki siirtorajan takarajalla hankittu Anthony Mantha. Logan Thompson torjui Golden Knightsin maalilla yhteensä 31 kertaa voiton eteen.

Bluesin ainoasta maalista ottelussa vastasi Brandon Saad. Saadin maaliin syötöt menivät Jordan Kyroulle ja Brayden Schennille. Jordan Binningon torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 32 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL