Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kokenut voimahyökkääjä manasi tappiota – ”Tämä ei vain ollut iltamme…”

Vancouver Canucksin Sam Lafferty laukoi maalin Kingsiä vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin kaksi ottelua tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Myöhemmässä kamppailussa Vancouver Canucks isännöi Los Angeles Kingsiä. Ottelussa kohtasivat kaksi Tyynenmeren divisioonan joukkuetta, jotka tulevat esiintymään pudotuspeleistä. Canucks taistelee vielä koko läntisen konferenssin voitosta, mutta tiistainen kamppailu vaikeutti kanadalaisjoukkueen urakkaa hieman.

Jim Hillerin valmennukseen siirtynyt Los Angeles Kings otti todella makean vierasvoiton NHL:ssä. Kings kaatoi kovan taistelun jälkeen Vancouver Canucksin ja tiukensi otettaan NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelipaikkaan. Kings oli Rick Tocchettin valmentamaa miehistöä lopulta vahvempi 3-2 -lukemin.

Ottelussa Canucksilla oli mahdollisuus varmistaa paikka NHL:n pudotuspeleissä, mutta siihen olisi tarvittu voitto. Tappio oli kanadalaisjoukkueelle toinen varsinaisella peliajalla viimeiseen kymmenen otteluun.

Ottelun avauserässä nähtiin kaksi maalia, kun Kings karkasi johtoon, mutta Canucks nousi tasoihin ennen toista erää. Toisessa erässä maalinteossa onnistui vain vierasjoukkue karkaamalla ratkaisevaan kahden maalin johtoon. Kotijoukkue nousi kolmannen erän lopulla vielä maalin päähän, mutta ei lähemmäksi.

Canucksilta ottelussa maalinteossa onnistuivat Brock Boeser ja Sam Lafferty. Uudelle tasolle pelaajana tällä kaudella noussut Boeser iski jo kauden 37. maalinsa. Casey DeSmith torjui kotijoukkueen maalilla 16 kertaa.

– Me tiesimme, että tämä tulee olemaan kuin pudotuspeliottelu ja me taistelimme kovaa, mutta se ei riittänyt. Todella turhauttavaa. Kings on kova joukkue ja heiltä saat aina kovan vastuksen. Me olemme menossa oikeaan suuntaan, mutta tämä ei vain ollut iltamme, kommentoi kauden 12. maalinsa laukonut Lafferty.

Canucks johtaa NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonaa kymmenen pisteen erolla Edmonton Oilersiin. Canucksilla on 72 otteluun kasassa 45 voittoa ja yhteensä 98 pistettä. Oilersilla on 69 ottelua pelattuna ja tilillä 42 voittoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL