Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippuhyökkääjä päättäväisenä – ”Me jatkamme taistelua…”

St. Louis Bluesin Brayden Schenn.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights nappasi jättimäisen voiton tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla kierroksella. Golden Knights nappasi vierasvoiton pudotuspeleihin mielivää St. Louis Bluesia vastaan. Tiukassa ottelussa oli reilusti käänteitä ja ratkaisu kamppailulle saatiin vasta jatkoajalla.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights otti todella ison voiton NHL:ssä. Golden Knights pelasi vahvan vierasottelun St. Louis Bluesia ja vei ottelun nimiinsä jatkoajalla. Golden Knights oli Drew Bannisterin valmentamaa miehistöä parempi lopulta 2-1 -lukemin.

Tappio oli Bluesille todella karvas, sillä joukkueen ero viimeiseen pudotuspelipaikkaan kasvoi jälleen pisteellä. Eroa Golden Knightsiin on nyt viisi pistettä ja Bluesilla on yksi ottelu enemmän pelattuna.

Ottelussa Blues nousi kolmannen erän lopulla Brandon Saadin osumalla tasoihin ja sai loistavan mahdollisuuden voittoon jatkoajalla, kun Pavel Buchnevich pääsi yrittämään voittomaalia rangaistuslaukauksesta. Tässä tilanteessa kuitenkin erinomaisesti vierasjoukkueen maalilla pelannut Logan Thompson oli vahvempi ja nollasi venäläisen yrityksen.

– Hän on juuri sellainen pelaaja, jolle tämän mahdollisuuden voi luoda, mutta tällä kertaa maalivahti teki erinomaisen torjunnan. Tämä on vain osa peliä, kommentoi Bannister rangaistuslaukausta.

Bluesin ainoan maalin iski Saad ja tähän esityön teki kanadalaiskapteeni Brayden Schenn. Schenn on pelannut vahvaa kautta, mutta tässä ottelussa hän antoi tunnustusta vastustajalle.

– Golden Knights on todella kova joukkue ja he taistelevat aina kovaa. Heitä vastaan ottelua ei voi dominoida alusta loppuun. Tappiosta huolimatta me jatkamme taistelua ja pyrimme edelleen pääsemään pudotuspeleihin, kommentoi Schenn.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL