Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Loistavia uutisia! – Suomalainen NHL-tähti palannut harjoituksiin

Florida Panthers toiselle kierrokselle Aleksander Barkovin johdolla.
AOP

NHL:n runkosarjan voitosta taisteleva Florida Panthers on todella hyvissä asemissa. Joukkue johtaa NHL:n itäisen konferenssin Atlantin divisioonaa ja on koko konferenssin ykköstilasta vain pisteen perässä. Panthersilla on tällä viikolla ohjelmassa yhteensä kolme ottelua.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers taistelee runkosarjan lopulla NHL:n runkosarjan voitosta. Panthers on 71 otteluun kerännyt yhteensä 46 voittoa ja 97 pistettä. Joukkue on tasapisteissä Boston Bruinsin kanssa Atlantin divisioonan kärjessä. Eroa kolmantena olevaan Toronto Maple Leafsiin on kahdeksan pistettä. Panthersin etu Bruinsiin on se, että Bruinsilla on takana jo 72 ottelua.

Joukkueet kohtaavat toisensa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Joukkueet kohtasivat viime kevään pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella ja tuolloin Panthers nousi altavastaajana 3-1 -tappioasemasta 4-3 -sarjavoittoon. Tämän kauden kaksi aiempaa ottelua ovat kääntyneet Bruinsille 3-2 ja 3-1 -lukemin.

Bruinsia vastaan Panthers saattaa saada todellisen supervahvistuksen miehistöönsä, sillä kapteeni Aleksander Barkov on mukana joukkueen aamujäillä.

Barkov on pelannut viimeksi Tampa Bay Lightningia vastaan viime viikolla, kun joukkue kärsi kotonaan tappion 5-3 -lukemin. Tämän jälkeen Panthers on pelannut kolme ottelua ja hävinnyt näistä kaksi. Bruinsia vastaan Panthers lähtee hieno vierasvoitto allaan, joka tuli Philadelphia Flyersia vastaan sunnuntaina 4-1 -lukemin.

Panthersin aamujäillä olivat mukana myös ruotsalaispuolustaja Gustav Forsling ja kanadalaistähti Aaron Ekblad. Ekblad on pelannut viimeksi maaliskuun 9. päivä Calgary Flamesia vastaan ja Forsling viime viikolla Nashville Predatorsia vastaan pelatussa ottelussa, jossa Predators oli 3-0 -lukemin vahvempi.

Panthers pelaa tällä viikolla kolme kotiottelua. Loppuviikosta joukkue kohtaa New York Islandersin ja Detroit Red Wingsin kotijäällään. Kumpikin joukkue tarvitsee pisteistä taistelussa pudotuspelipaikoista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL