Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Tappara tyly isäntä – Christian Heljanko hurjassa vireessä

Tapparan Christian Heljanko.
AOP

Liigan pudotuspeleissä on puolivälierien osalta kolmessa sarjassa saatu kolme ottelua pelattua. Nokia Areenassa lauantaina nähtiin todella kuumaverinen taistelu kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittaneen Tapparan ja Turun Palloseuran välillä. Ottelussa kotijoukkue oli todella tyly isäntä kuten on viime kausina pudotuspeleissä totuttu.

Ruotsalaisvalmentaja Rikard Grönborgin luotsaama Tampereen Tappara siirtyi puolivälieräsarjassa Turun Palloseuraa vastaan johtoon voitoin 2-1. Tappara oli lauantaina tyly isäntä kotiyleisönsä edessä Tommi Miettisen valmentamaa TPS:ää vastaan voittamalla kamppailun 4-0 -lukemin. Ottelussa kumpikin on voittanut kotiottelunsa ennen sarjan neljättä kamppailua, joka pelataan Turussa.

Tapparan sankariksi lauantain taistossa nousi maalivahti Christian Heljanko, joka teki ison kasan loistavia torjuntoja. Liigan paras maalivahti jo useammalta kaudelta koppasi yhteensä 33 kiekkoa. Nollapeli oli näiden pudotuspelien ensimmäinen Heljangolle, joka torjui viime keväänä kolme nollapeliä yli 93,5’n torjuntaprosentilla, kun Tappara marssi 14 ottelussa Suomen mestaruuteen.

Lauantain ottelussa Tappara sai vahvan alun takomalla kolme maalia avauserään. Maalittomassa toisessa erässä TPS loi tukun loistavia maalintekopaikkoja, mutta Tappara säilyi takaiskuitta. Kolmannessa erässä kotijoukkueen kapteeni Otto Rauhala niittasi reilu viisi minuuttia ennen päätössummeria tyhjiin loppulukemat alivoimalla. Maali oli Rauhalalle illan toinen.

Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Nick Halloran ja Carter Camper. Halloranin 1-0 -maali syntyi ylivoimalla Otto Leskisen upeasta esityöstä vajaan seitsemän peliminuutin jälkeen.

Ottelun kolmannessa erässä tunteet kuohuivat, sillä 4-0 -maalin jälkeen nähtiin useita pieniä kahakoita, joista tuomittiin väkivaltaisuusjäähyjä. Jäähyminuutteja jaettiin kuitenkin vain 28.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga