Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kärpät jo voiton päähän mitalipeleistä! – NHL:ssä kaupattu supertähti tehokkaana

Kärppien Ville Koivunen ja Teemu Turunen.
AOP

Liigan pudotuspeleissä Oulun Kärpät on käynnistänyt puolivälierät todella väkevästi. Kärpät on karannut kolmessa ottelussa 3-0 -sarjajohtoon Mikkelin Jukureita vastaan. Ottelusarja on ensimmäisen kerran katkolla ensi viikolla Mikkelissä. Lauantaina Oulun Raksilassa nähtiin todella tyly kotijoukkue, joka ei tehokkuudessa säästellyt.

Ville Mäntymaan valmennukseen kesken kauden siirtynyt Oulun Kärpät otti todella hienon kotivoiton Liigan puolivälierissä. Kärpät kaatoi lauantaina kotiyleisönsä edessä Olli Jokisen luotsaaman Mikkelin Jukurit 5-2 -lukemin ja siirtyi ottelusarjassa 3-0 -johtoon. Ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla tiistaina Mikkelissä Kärpille.

Ottelussa kotijoukkue karkasi avauserässä 2-0 -johtoon ja lisäsi toisen erän alussa johdon jo kolmen maaliin. Toisen erän puolivälin jälkeen Jukurit pääsi ensimmäistä kertaa taululle, mutta Kärpät karkasi kolmen maalin johdossa kolmanteen erään.

Jukurit viritti kiriä kolmannessa erässä, mutta ei saanut haluamaansa kavennusmaalia. Pyörityksestä huolimatta Kärpät onnistui maalinteossa, kun kotijoukkueen tähtihyökkääjä laukoi 5-1 -maalin seitsemännellä minuutilla. Vierasjoukkue pääsi kaunistelemaan lukemia ottelun viimeisillä minuuteilla kahden miehen ylivoimalla.

Kärppien ykköstähti ottelussa oli tehot 3+1 iskenyt Ville Koivunen. NHL:ssä Koivusen pelaajaoikeudet siirtyivät maaliskuun alussa Carolina Hurricanesista Pittsburgh Penguinsiin jättimäisessä kaupassa. Ykköskentän toinen tähtihyökkääjä Teemu Turunen iski otteluun tehot 1+3. Joukkueen viidennestä maalista vastasi hyökkääjä Aleksi Antti-Roiko, joka teki vahvan runkosarjan jälkeen ensimmäisen maalinsa pudotuspeleihin. Antti-Roiko laukoi 14 maalia runkosarjaan.

Tomi Karhunen oli erinomainen kotijoukkueen maalilla. Kokenut Suomen mestaruudenkin urallaan voittanut maalivahti koppasi yhteensä 32 vetoa. Jukureilta maalinteossa onnistuivat Konsta Helenius ja Ottoville Leppänen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga