Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmiva uutinen! – NHL-tähti sivuun loppukaudeksi

Calgary Flamesin tshekkimaalivahti Dan Vladar.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäävä Calgary Flames sai todella ikäviä uutisia. Joukkueen huippupelaaja loukkaantui eikä enää pelaa tällä kaudella.

Ryan Huskan valmentama Calgary Flames sai ikäviä uutisia, sillä joukkueen tshekkimaalivahti Dan Vladar loukkaantui. Tämä tarkoittaa sitä, että maalivahti ei enää pelaa tällä kaudella. Torjuntavastuun joukkueessa jakavat ruotsalaistähti Jacob Markström ja AHL:ssä hurjaa tulosta niittänyt Dustin Wolf.

Vladar joutui lonkkaleikkaukseen, mikä päättää maalivahdin kauden. Leikkaus päätettiin tehdä jo maaliskuussa, jotta maalivahti on parhaassa kunnossa, kun uusi kausi syksyllä alkaa.

– Tämä on todella ikävä uutinen hänen kannaltaan. Minusta Vladar on taistellut vamman kanssa jo pidempään. Hän on todellinen taistelija ja uskon hänen palaavan vahvempana takaisin, kommentoi Flamesin luottopuolustaja MacKenzie Weegar.

Vladar on tällä kaudella voittanut kahdeksan ottelua ja hävinnyt 11 Flamesin maalilla. Torjuntaprosentti on vaatimaton 88,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,62.

Flamesilla mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat jo menneet sillä eroa kahdeksatta sijaa pitävään Vegas Golden Knightsiin on kymmenen pistettä ja joukkueiden välillä on vielä Minnesota Wild sekä St. Louis Blues.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL