Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Taistelu NHL:n pistepörssin voitosta käy tiukkana!

Philadelphia Flyers Tampa Bay Lightning. Nikita Kucherov, Noah Cates.
AOP

NHL:n pistepörssissä käy taistelu kuumana kahdesta kärkisijasta. Perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi tähtihyökkääjää viettivät neljän tehopisteen iltaa, kun Nikita Kucherov tehoili Tampa Bay Lightningin kotivoitossa ja Connor McDavid Edmonton Oilersin voitossa. Heidän lisäkseen kolmas ehdokas pistepörssin voittoon on Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lighthning otti todella tärkeän vierasvoiton NHL:ssä kaatamalla 4-1 -lukemin San Jose Sharksin. Ottelussa Lightningin ykköstähti oli pistepörssin voitosta taisteleva venäläishyökkääjä Nikita Kucherov. Kucherov syötti ottelussa kaikki neljä vieraiden maalia. Kucherov nosti 0+4 tehoillaan koko kauden saldon 122 tehopisteeseen. Venäläinen on iskenyt 68 otteluun 41 maalia ja antanut 81 maaliin johtanutta syöttöä.

Kucherov on toinen aktiivipelaaja NHL:ssä joka on onnistunut kahdesti rikkomaan 120 tehopisteen rajan. Edellisen kerran venäläinen paukutti 120 pisteen rajan rikki kaudella 2018-19, kun Kucherov keräsi 128 tehopistettä. Toinen pelaaja on Edmonton Oilersin Connor McDavid, joka iski 0+4 tehot Oilersin 8-3 -kotivoitossa Buffalo Sabresista.

Lightningin venäläistähdelle ottelu Sharksia vastaan oli kauden 19 jossa syntyy vähintään kolme tehopistettä ja samalla neljäs ottelu, jossa hyökkääjä iskee 0+4 tehot. Kucherovista tuli samalla seitsemäs pelaaja NHL:n historiassa, joka kerää kolmella eri kaudella yhteensä 80 syöttöpistettä.

Kucherov johtaa NHL:n pistepörssiä viiden pisteen erolla ennen Colorado Avalanchen ykkössentteri Nathan MacKinnonia. McDavidilla on 112 pistettä koossa. Nämä kolme pelaajaa ovat ainoat sadan tehopisteen pelaajat tämän kauden NHL:ssä toistaiseksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL