Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Viiden tehopisteen ilta! – NHL-tähden maaginen rajapyykki lähestyy

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews tälläsi hirmutehot.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella menestystä kovin janoava Toronto Maple Leafs otti todella muhkean vierasvoiton. Maple Leafs kaatoi Yhdysvaltain pääkaupungin joukkueen eli Washington Capitalsin tylysti vieraskentällä ja palasi voittojen tielle pienen tappioputken jälkeen. Ottelussa Maple Leafsin supertähti oli ilmiliekeissä.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs palasi NHL:ssä voittojen kantaan. Maple Leafs katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputken ja nappasi kolmannen voiton viiteen edelliseen kamppailuun kaatamalla Washington Capitalsin. Maple Leafs oli Spencer Carberyn valmentamaa miehistöä parempi tylysti lukemin 7-3.

Ottelun avauserässä nähtiin vain yksi maali, kun heti ensimmäisellä minuutilla vieraat onnistuivat. Toisessa erässä lauottiin viisi maalia ja kolmannessa erässä neljä osumaa.

Maple Leafsin ykköstähti ottelussa oli tehot 2+3 iskenyt Auston Matthews. Matthews vastasi joukkueensa ensimmäisestä maalista ja 3-1 -osumasta. Matthews teki esityöt Jake McCaben, Tyler Bertuzzin ja John Tavaresin laukomiin maaleihin. Yhdysvaltalaissentteri nosti pienen maalittoman putken jälkeen koko kauden maalisaldon jo 57 osumaan, joten 60 maalin rajapyykki lähenee uhkaavasti.

Maple Leafsilta Max Domi vietti neljän tehopisteen iltaa syöttämällä neljä vieraiden maaleista. Ruotsalaistähti Nylander iski 1+2 tehot yhdessä kapteeni Tavaresin kanssa. Joseph Woll torjui Maple Leafsin maalilla yhteensä 18 kertaa.

Capitalsilta kaksi maalia meni Alexander Ovechkinin nimiin ja yksi osuma Connor McMichaelin nimiin. Charlie Lindgren torjui ottelussa 22 kertaa. Ovechkin nosti koko kauden maalisaldon jo 23 osumaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL