Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtihyökkääjä palasi NHL:ssä kokoonpanoon! – Palkittiin heti ykköstähtenä

Dallas Starsin tähtihyökkääjä Tyler Seguin loukkaantui.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Dallas Stars otti todella maukkaan kotivoiton NHL:ssä Suomen aikaa torstain vastaisena yönä pelatulla kierroksella. Stars kaatoi NHL:n läntisen konferenssin pohjalle valuneen Arizona Coyotesin selvin lukemin ja tiukensi kärkitaistelussa otettaan.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars alkaa viritellä konettaan kohti pudotuspelejä. Stars nappasi todella tärkeät kaksi pistettä NHL:ssä kaatamalla Arizona Coyotesin ja venyttämällä voittoputken kahden ottelun mittaiseksi. Stars oli Andre Tourignyn valmentamaa miehistöä parempi 5-2 -lukemin. Stars on voittanut edellisestä yhdeksästä ottelusta seitsemän.

Ottelussa Coyotes karkasi avauserässä johtoon, mutta Starsin kolmen maalin toinen erä käänsi ottelun suunnan. Kolmannessa erässä Stars iski kahdesti ensimmäisellä kympillä ja tästä Coyotes ei enää toipunut. Vieraat kaunistelivat vielä lukemia reilut 11 minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä.

Ottelun ykköstähdeksi valittiin paluun kaukaloon loukkaantumisen jälkeen tehnyt Tyler Seguin. Seguin laukoi ottelussa Starsin 3-1 -maalin, joka jäi myös voittomaaliksi. Kahden tehopisteen miehiä Starsilta löytyi yhteensä kaksin kappalein, kun tähtihyökkääjä Jason Robertson iski 1+1 tehot ja kokoonpanoon nostettu ruotsalaispuolustaja Nils Lundkvist syötti kaksi maalia. Jake Oettinger torjui ottelussa 23 kertaa.

Coyotesin maalit ottelussa menivät Clayton Kellerin ja John Leonardin nimiin. Kellerille maali oli kauden 28.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL