Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikko Rantasen huippuvireelle jatkoa – Hattutemppu tiukassa kamppailussa

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen tehoili.
AOP

NHL:n vuoden 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche vieraili kesän 2019 Stanley Cup -mestari St. Louis Bluesin kotijäällä. Tällä kaudella näistä joukkueista vain Avalanche taistelee Stanley Cup -mestaruudesta, sillä Bluesin paikka pudotuspeleihin on kiven alla. Tätä vahvisti myös lopputulos keskiviikon vastaisena yönä pelatusta ottelusta, kun Avalanche nappasi pisteet mukaansa.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche nappasi arvokkaat kaksi pistettä vierasvoitolla St. Louis Bluesista. Avalanche vahvisti näin asemiaan taistelussa NHL:n läntisen konferenssin mestaruustaistelussa. Avalanche oli Drew Bannisterin valmentamaa Bluesia vahvempi 4-3 -lukemin.

Ottelun avauserässä kumpikin joukkue onnistui maalinteossa. Toisessa erässä Blues siirtyi kahdesti johtoon, mutta aina Avalanche nousi tasoihin. Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi maali, kun vierasjoukkue teki voittomaalin.

Avalanchen ykköstähti oli suomalaistähti Mikko Rantanen, joka niittasi voittomaalin kolmannessa erässä. Rantanen iski ottelussa yhteensä kolme maalia ja nosti koko kauden maalisaldon 37 osumaan. Avalanchelta maalinteossa onnistui myös siirtojen takarajalla hankittu Casey Mittelstadt.

Bluesin maalit ottelussa menivät Brayden Schennin, Nathan Walkerin ja Aleksey Toropchenkon nimiin. Jordan Binnington torjui kotijoukkueen maalilla 31 kertaa. Avalanchen maalilla Justus Annunen venyi kiekon tielle yhteensä 30 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL