Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stanley Cup on tulossa Suomeen! – Tässä NHL:n kovimmat mestarisuosikit

Mikko Rantanen ja Stanley Cup.
AOP

NHL:ssä on runkosarjaa jäljellä enää reilut kymmenen kierrosta jokaisella joukkueella. NHL:n kuumat pudotuspelit käynnistyvät huhtikuun loppupuolella, kun kummastakin konferenssista on selvitetty ensin kahdeksan pudotuspeleihin etenevää joukkuetta. Tällä hetkellä vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kertoimia Stanley Cup -mestaruuksien voittoon ja suomalaisten edustamat joukkueet ovat todella vahvoilla.

NHL:n Stanley Cup -finaalit ovat yksi kesäkuun merkittävimpiä hetkiä. Tänäkin kesänä Stanley Cupista pelataan, kun Suomessa vietetään juhannusta. Tulevana kesänä on hyvinkin mahdollista nähdä jälleen Stanley Cup Suomessa yhden vuoden tauon jälkeen ja sen osoittaa vedonlyöntikertoimet.

Erilaiset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat kertoimia NHL-joukkueille Stanley Cup -mestaruuksiin. Tällä hetkellä suurimmat todennäköisyydet ovat Colorado Avalanchen ja Florida Panthersin mestaruudet. Kumpaakin joukkuetta veikkaamalla voi saada rahansa takaisin vähän yli seitsemän kertaisena. Kolmossuosikki on Edmonton Oilers, jossa ei pelaa tällä hetkellä ainuttakaan suomalaispelaajaa.

Yhteensä kahdeksan todennäköisimmän joukossa on kertoimien puolesta vain kolme joukkuetta, jossa ei ole vakinaista suomalaisedustusta. Nämä ovat Oilersin lisäksi Vancouver Canucks ja Boston Bruins.

Hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights saa tällä hetkellä todella kovaa kerrointa mestaruuden uusimisesta, sillä Golden Knightsia veikkaamalla rahat palautuisi pankkitilille yli kymmenkertaisena summana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL