Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti hurjassa iskussa! – ”Uskomatonta…”

Boston Bruinsin David Pastrnak.
AOP

NHL:n yksi tämänkin kauden suurimmista mestarisuosikeista eli Boston Bruins otti todella näyttävän voiton keskiviikon vastaisena yönä pelatulla NHL-kierroksella. Bruins kaatoi TD Gardenissa pudotuspelien ulkopuolelle jäävän Ottawa Senatorsin tylyllä esityksellä. Ottelussa Bruinsin supertähti oli jälleen todella kovassa vireessä.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins otti komean kotivoiton NHL:ssä. Bruins murskasi TD Gardenissa Ottawa Senatorsin tylyin lukemin. Bruins oli Jacques Lemairen valmentamaa miehistöä parempi 6-2 -lukemin.

Ottelun avauserässä Bruins karkasi 2-0 -johtoon. Toisessa erässä vieraat onnistuivat kahdesti maalinteossa, mutta kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen 3-2 -johdosta. Bruins naulasi päätöserään kolme maalia ja sinetöi voittonsa.

Kotijoukkueen ykköstähti oli ottelussa kolme maalia viimeistellyt tshekkihyökkääjä David Pastrnak. Pastrnak iski kaksi maalia avauserään ja laukoi 4-2 -maalin kolmannessa erässä. Hyökkääjä nosti koko kauden maalisaldon 44 osumaan. Ottelussa Bruinsilta myös tulokaskauttaan pelaava Justin Brazeau naulasi kaksi maalia. Brazeau iski maalinsa ylivoimalla ja nosti uran maalisaldon kolmeen. Jesper Boqvist vastasi kuudennesta maalista.

Senatorsin osumat menivät toisessa erässä Brady Tkachukin ja Shane Pinton nimiin. Joonas Korpisalo torjui Senatorsin maalilla 20 kertaa. Linus Ullmark koppasi Bruinsin tolppien välissä yhteensä 30 kiekkoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL