Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomattomat tehot! – NHL:n supertähti valittiin viikon tähdeksi

Nikita Kucherov on ollut hirmuvireessä pitkän sairausloman jälkeensä
AOP

NHL:ssä on jälleen yksi viikko runkosarjaa saatu pakettiin. Runkosarjaa on kalenterista katsottuna vielä noin kuukausi jäljellä ja taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista käy kuumana. Useamman joukkueen osalta on jo selvää, että pudotuspelejä ei tällä kaudella ole luvassa, mutta monella unelma on vielä elossa.

NHL:ssä menneen peliviikon ykköstähti oli tiukasti itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevan Tampa Bay Lightningin tähtihyökkääjä Nikita Kucherov. Kakkostähdeksi valittiin Chicago Blackhawksin kruunun jalokivi Connor Bedard ja kolmostähdeksi Minnesota Wildin kokenut kanadalaismaalivahti Marc-Andre Fleury.

NHL:n pistepörssin voitosta tiukasti taisteleva Kucherov pelasi menneellä viikolla vain kaksi ottelua, mutta onnistui tehoilemaan sitäkin paremmin. Venäläinen pelintekijä iski kaksi maalia ja teki esityön viiteen otteluun. Koko kaudella hyökkääjä on paukuttanut 114 tehopistettä 66 otteluun. Kucherov on pistepörssissä toisena Colorado Avalanchen Nathan MacKinnonin jälkeen. Eroa miehillä on kaksi pistettä.

Kakkostähdeksi valittu Bedard laukoi kolmeen otteluun tehot 2+5. Tehot syntyivät oikeasti kahteen otteluun, sillä Blackhawks jäi kotonaan nollille Los Angeles Kingsiä vastaan pelatussa ottelussa. 54 otteluun hyökkääjä on tehnyt 21 maalia ja yhteensä 53 tehopistettä.

Fleury pelasi kolmessa ottelussa menneellä viikolla Wildin maalilla ja torjui kaksi voittoa sekä yhteensä viisi pistettä. Fleuryn torjuntaprosentti oli maaginen 96,1. Kanadalainen torjui viikolla yhden nollapelin, kun Wild kaatoi Anaheim Ducksin kotonaan 2-0 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL