Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Pelicansin on saatava Jori Lehterä kuriin! – Luvassa huima puolivälieräsarja

Helsingin IFK:n ykkössentteri Jori Lehterä.
AOP

Liigan puolivälierävaihe käynnistyy keskiviikkona kolmella ottelulla. Yksi ottelusarja käynnistyy Lahdessa, kun Lahden Pelicans kohtaa Helsingin IFK:n. Pelicans otti runkosarjassa kolmannen sijan haltuunsa, kun HIFK hyytyi kuudennelle sijalle. Tämä luo todella mielenkiintoisen asetelman kahdelle Etelä-Suomen joukkueelle, joiden ei tarvitse matkustaa puolivälierissä juurikaan.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans nousi heikosti sujuneen alkukauden jälkeen Liigassa kolmanneksi runkosarjan aikana. Tämä mahdollistaa joukkueelle erinomaiset asetelmat taisteluun välierä- ja finaalipaikasta.

Niemelän valmentama ryhmä eteni vuosi sitten finaaleihin, mutta taipui Tampereen Tapparalle viidessä ottelussa. Tappara kukisti Ville Peltosen valmentaman Helsingin IFK:n välierissä, joten nyt on kaksi joukkuetta vastakkain, jotka joutuivat pettymään viime kaudella Tapparan toimesta.

Pelicansin ja HIFK:n välisestä ottelusarjasta voidaan odottaa todella tasaista. Kummallakaan joukkueella ei ole selviä heikkouksia miehistöissä. HIFK:n loppukausi oli Pelicansin tavoin alkukautta vahvempi. Alkukausi söi HIFK:lta mahdollisuuden taisteluun kotiedusta, mikä oli vielä kymmenen kierrosta ennen runkosarjan päätöstä täysin mahdollinen.

Pelicansin tärkein tehtävä puolivälierissä on saada Jori Lehterä kuriin. Lehterä juhli viime kaudella Suomen mestaruutta Tapparan kanssa ja oli pudotuspeleissä todella kova. Lehterän taustalta HIFK:lta löytyy myös tulivoimaa, mutta ykkössentteri voi halutessaan voittaa yksittäisiä otteluja joukkueelleen.

Lahtelaisten terävin kärki on myös todella vaarallinen. Ryan Lasch pääsee nyt täysin uudessa tilanteessa pelaamaan pudotuspelejä Pelicansin kanssa. Joukkue on tällä hetkellä aiempia yrityksiä vahvempi. Laschia tukee hyökkäyksessä kanadalaissentteri Nate Schnarr, joka ollut kelpo vahvistus pussinokille tällä kaudella.

Tiukka ottelusarja on luvassa, mutta lopulta HIFK etenee kuudessa ottelussa jatkoon 4-2 -voitoin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga