Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Olli Jokisen viimeinen marssi! – Jukurit ensimmäiseen pudotuspelisarjavoittoon?

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit.
AOP

Liigassa käynnistyvät puolivälierät kolmella ottelulla keskiviikkona. Yksi todella mielenkiintoinen sarja nähdään Oulun Kärppien ja Mikkelin Jukurien välillä. Kärpät nousi kuin tyhjästä kiinni kotietuun puolivälieriin kaikkien vaiheiden jälkeen. Jukurit teki vuoden tauon jälkeen paluun pudotuspeleihin, mutta tällä kertaa ilman kotietua.

Ville Mäntymaan valmennuksessa Oulun Kärpät on noussut tällä kaudella Liigassa aivan uuteen loistoon. Mäntymaan aikana Kärpät teki keskikastista vahvan nousun aina neljännelle sijalle sarjataulukossa. Kärpät kohtaa oletettavasti tiukassa pudotuspelisarjassa Olli Jokisen valmentaman Mikkelin Jukurit. Jokiselle tämä on toistaiseksi viimeinen kausi Jukurien peräsimessä.

Kärppien joukkueesta löytyi tällä kaudella kaksi selvää tähtihyökkääjää, kun Teemu Turunen paukutti hurjat 30 maalia runkosarjaan ja yhteensä 57 tehopistettä. Toiseksi kovin pistesieppo oli Ville Koivunen, joka naulasi toiseksi eniten maaleja eli 22 kappaletta sekä jäi pisteen päähän Turusesta sisäisessä pistepörssissä. Miika Koivisto oli joukkueen tehokkain puolustaja iskemällä neljä maalia ja yhteensä 37 tehopistettä, mikä on hyvä määrä puolustajalle nyky-Liigassa.

Joukkueen maalivahdeista Niclas Westerholm ja kesken kauden hankittu Tomi Karhunen jakoivat vastuuta. Runkosarjassa 90,7 prosentin varmuudella kiekkoja poiminut Karhunen aloittaa pudotuspelit petopaitojen maalilla.

Jukureiden kärki oli todella leveä. Neljä hyökkääjä rikkoi 40 pisteen rajan ja ykköstähti oli Tampa Bay Lightningin varaama Niko Huuhtanen. Isokokoinen laitahyökkääjä laukoi 19 maalia ja yhteensä 46 tehopistettä. 19 maalia ei riittänyt sisäisen maalipörssin voittoon, sillä latvialaishyökkääjä Oskars Batna iski 20 maalia.

Huippulupaava Konsta Helenius iski 14+22 tehot ja sillä oltiin vasta seitsemäs joukkueen sisäisessä pistepörssissä. Puolustajista Linus Nässen iski viisi maalia ja yhteensä 35 tehopistettä, kun 30 ottelua pelannut Lucas Nordsäter jäi 17 tehopisteeseen.

Jukurien maalivahdit pelasivat melko tasan runkosarjan. Markus Ruusu voitti runkosarjassa 18 ottelua ja pääsee aloittamaan pudotuspelit. Mikäli Ruusulle ei kiekko tartu, niin Rasmus Korhonen on helppo vaihtaa maaliin.

Ottelusarjasta voidaan odottaa todella kuumaa. Tällä kertaa kuitenkin Jukurit on vahvempi etenemällä kuudessa ottelussa jatkoon voitoin 4-2.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga