Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Buffalolle arvokkaat pisteet! – Krakenin kausi valumassa Tyynenmeren pohjaan

Buffalo Sabresin Jeff Skinner laukoi kolme maalia Seattle Krakenia vastaan.
AOP

NHL:ssä nähtiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa todella merkittävä jääkiekko-ottelu, kun Seattle Kraken isännöi Buffalo Sabresia. Ottelussa oli kummallakin joukkueella isot panokset, sillä voittamalla kamppailun säilyi vielä pienet mahdollisuudet pudotuspeleihin. Tällä kertaa voiton ottelusta nappasi Sabres, joka on NHL:n itäisessä konferenssissa lähellä viimeisiä pudotuspelipaikkoja.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres palasi tappiollisen viikonlopun jälkeen voittojen tielle. Sabres kaatoi vieraskaukalossa Seattle Krakenin tyylikkään esityksen päätteeksi. Sabres oli ottelussa Dave Hakstolin valmentamaa miehistöä vahvempi lukemin 6-2. Sabresilla on voiton myötä matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan neljä pistettä.

Ottelun avauserässä nähtiin iso kasa maaleja, kun Kraken karkasi johtoon, mutta viidessä minuutissa Sabres laukoi kolme maalia ja karkasi 3-1 -johtoon. Erän loppupuolella Kraken tuli vielä maalin päähän. Toisessa erässä nähtiin kaksi maalia vieraiden toimesta minuutin sisään, joka ratkaisi ottelun. Päätöserässä vieraat kaunistelivat lukemat 6-2’n.

Sabresin ykköstähti ottelussa oli kolme maalia iskenyt Jeff Skinner. Taitava laitahyökkääjä nosti koko kauden maalisaldon 24 osumaan ja pistesaldon 45’n. Tage Thompson, Owen Power ja Alex Tuch vastasivat muista maaleista. Thompson ja Tuch iskivät 1+1 tehot otteluun. Ukko-Pekka Luukkonen torjui 32 kertaa vieraiden maalilla.

Krakenin maaleista ottelussa vastasivat 1+1 tehot iskenyt Eeli Tolvanen ja Matty Beniers. Krakenin ero viimeiseen pudotuspelipaikkaan on jo huimat 11 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL