Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Käsillä kautta aikain kovin romahdus? – NHL-joukkue karussa luisussa

Detroit Red Wings juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä käy taistelu pudotuspelipaikoista todella kiivaana. NHL:n itäisen konferenssin puolella on vielä useampi joukkue, joka yrittää päästä mukaan pudotuspeleihin. Yksi näistä on Detroit Red Wings, jonka tilanne näytti vielä helmikuun alussa erittäin hyvältä. Sittemmin joukkue on kärsinyt runsaasti tappioita ja paikka pudotuspeleissä on todella ison kiven takana.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings on tällä kaudella ottanut askeleita eteenpäin, mutta palkinto saattaa jäädä saamatta. Red Wingsille isoin palkinto olisi palata pudotuspeleihin, mutta viime viikkojen heikot otteet ovat romuttamassa haaveita.

Yksi isoimmista takaiskuista oli kapteeni ja ykkössentteri Dylan Larkinin loukkaantuminen. Larkinin loukkaantumisen aikana joukkue on Red Wings on pelannut seitsemän ottelua ja hävinnyt näistä kuusi. Viimeisin tappio tuli maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Pittsburgh Penguins oli kotonaan vahvempi 6-3 -lukemin.

Red Wings on tällä hetkellä Atlantin divisioonassa viidentenä. Matkaa edellä olevaan Tampa Bay Lightningiin on neljä pistettä ja Red Wingsillä on yksi ottelu enemmän pelattuna. Tällä viikolla joukkue pelaa kolme todella tärkeää ottelua, kun vastassa ovat Columbus Blue Jackets ja New York Islanders kotijäällä ennen vierasottelua Nashville Predatorsia vastaan.

Blue Jackets on menettänyt mahdollisuudet pudotuspeleihin, mutta Islanders pelaa Red Wingsin kanssa samoista sijoista. Kummastakin ottelusta joukkueen on otettava voitot ennen viiden ottelun mittaista vieraskiertuetta.

Mikäli Red Wings pullahtaa pudotuspeleistä ulos, niin se on vain osoitus joukkueen epävalmiudesta pudotuspeleihin ja siitä, että GM Steve Yzermanin täytyy jatkaa määrätietoista joukkueen rakentamista vielä vuosia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL