Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Alexander Ovechkin teki NHL-historiaa! – Washingtonille makea vierasvoitto

Washington Capitalsin Alexander Ovechkin juhli 800. maaliaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi ottelua. Päivän ensimmäisessä kamppailussa Calgary Flames isännöi kiivaasti itäisessä konferenssissa viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevan Washington Capitalsin. Ottelusta saatiin todella yksipuolinen näytös ja pisteet lähtivät lopulta vierasjoukkueen matkaan.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals otti jo kolmannen voiton putkeen NHL:ssä ja viidennen voiton seitsemään edelliseen kamppailuun. Capitals kaatoi vieraskiertueen viidennessä ottelussa Calgary Flamesin todella upean esityksen päätteeksi. Capitals oli Ryan Huskan valmentamaa joukkuetta parempi 5-2 -lukemin.

Ottelussa Capitals karkasi kahdessa erässä 4-1 -johtoon. Kolmannessa erässä Flames tuli vielä kahden maalin päähän, mutta Capitals niittasi loppulukemat pelille reilut kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Capitalsin venäläistähti, kapteeni Alexander Ovechkin iski toisessa erässä joukkueensa 2-0 ja 3-0 -maalit ylivoimalla nostaen koko kauden maalisaldon 21 osumaan. Venäläisestä tuli NHL-historian ensimmäinen pelaaja joka on tehnyt jokaisella 19 kaudellaan vähintään 20 maalia. Ovechkin on jäänyt kertaalleen urallaan alle 30 maalin ja se tapahtui lyhennetyllä kaudella 2020-21.

Muista vieraiden maaleista ottelussa vastasivat sisäistä pistepörssiä johtava Dylan Strome, Hendrix Lapierre ja Tom Wilson. Strome iski otteluun yhdessä Wilsonin kanssa 1+1 tehot. Charlie Lindgren oli jälleen mies paikallaan vieraiden maalilla torjumalla 34 laukausta.

Flamesin maalit ottelussa menivät Kevin Rooneyn ja MacKenzie Weegarin nimiin. Dustin Wolf torjui kotijoukkueen maalilla 28 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL