Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

KalPa puolivälieriin! – Kaksi upeaa uraa päätökseen

KalPan Benjamin Korhonen.
AOP

Suomen jääkiekon pääsarjassa Liigassa on kolme neljästä puolivälieräsarjasta nyt selvillä. Seitsemäntenä joukkueena tiensä puolivälieriin selvitti Kuopion kiekkoylpeys KalPa. KalPa kaatoi sunnuntaina Vaasassa pelatussa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa ottelussa Sportin ja meni suoraan kahdessa ottelussa jatkoon.

Petri Karjalaisen valmentama Kuopion KalPa on selvittänyt tiensä Liigassa puolivälieriin. KalPa kaatoi sunnuntaina pelatussa Liiga-ottelussa Vaasan Sportin ja etenee puolivälieriin runkosarjassa toiseksi sijoittunutta Tampereen Ilvestä vastaan. KalPa oli Risto Dufvan valmentamaa Sportia vahvempi 4-2 -lukemin.

Ottelussa päättyi kaksi hienoa uraa, kun Sportin seuralegenda Erik Riska päätti pitkän ammattilaisuransa suomalaisilla jääkiekkokentillä. Samalla päättyi myös pitkäaikainen valmennusura, kun Dufva jättää taakseen päävalmentajatehtävät oman uransa osalta.

Ottelu Vaasassa oli vaiherikas. Sport karkasi ottelussa 2-0 -johtoon puolustaja Valtteri Hietasen ja laitahyökkääjä Carl Mattssonin osumilla. Mattsson laukoi toisen erän puolivälissä kotijoukkueen 2-0 -johtoon.

KalPa nousi kuitenkin vielä ennen päätöserää tasoihin, kun Matyas Kantner laukoi 2-1 -kavennuksen Oliver Kapasen upeasta esityöstä ja erän viimeisellä minuutilla Tuomas Kiiskinen niittasi lähietäisyydeltä tasoituksen.

Kolmannessa erässä edettiin puoliväliin asti tiukassa puristuksessa, mutta viimeisellä kympillä KalPa meni menojaan. Useamman loistavan maalintekopaikan jälkeen vieraat onnistuivat siirtymään johtoon, kun Kapanen niittasi kiekon ohi Miroslav Svobodan reilut kahdeksan minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä. Loppulukemat ottelulle löi Benjamin Korhonen tyhjiin reilu minuutti ennen loppua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga