Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Sportin kausi päätökseen? – KalPa haastajana Vaasaan

KalPan Oliver Kapanen laukoi 1+1 tehot ekassa pudotuspeliottelussa.
AOP

Liigan pudotuspelit jatkuvat sunnuntaina yhdellä ottelulla, kun Vaasassa Sport isännöi Kuopion KalPaa ensimmäisen kierroksen toisessa ottelussa. KalPa voitti perjantaina joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen ja on näin voiton päässä paikasta puolivälieriin. Mikäli KalPa voittaa sunnuntain kamppailun kohtaa joukkue joko Tampereen Ilveksen tai Tapparan puolivälierissä.

Risto Dufvan valmentama Vaasan Sport on tiukan paikan edessä sunnuntaina. Ruotsalaisten tähdittämä joukkue kohtaa Petri Karjalaisen valmentaman KalPan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisessa ottelussa.

Avausottelu perjantaina meni KalPalle Kuopiossa 4-1 -lukemin kolmannen erän lopun maaleilla. Nyt tilanne on siis se, että Sportin on voitettava jotta kausi jatkuu vielä ensi viikolle.

Sportille tilanne ei ole uusi, sillä viime viikon tiistaina joukkue pelasi kotiyleisönsä edessä Porin Ässiä vastaan vastaavassa tilanteessa. Sport voitti ottelun 3-2 -lukemin ja selvitti tiensä pudotuspeleihin.

Ensimmäisessä ottelussa KalPalta tehoilivat Montreal Canadiensin varaama Oliver Kapanen ja Benjamin Korhonen. Kumpikin iski otteluun 1+1 tehot. Stefanos Lekkas torjui KalPan maalilla 19 kertaa.

Sportin ainoasta maalista vastasi runkosarjassa tehot 20+17 naulannut Axel Holmström. Holmström vei toisessa erässä joukkueensa johtoon. Tshekkimaalivahti Miroslav Svoboda torjui ensimmäisessä ottelussa 22 kertaa, mutta maalivahdin tulee petrata sunnuntain otteluun merkittävästi, mikäli Sport mielii taistella vielä paikasta puolivälieriin.

Sport on voittanut tällä kaudella runkosarjakamppailut Vaasassa KalPaa vastaan. Kummastakin ottelusta muodostui melkoiset maalijuhlat, sillä ensimmäinen meni vuoden 2023 puolella 7-2 -lukemin Sportille ja toinen tammikuussa 6-4 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga