Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jälleen hattutemppu! – NHL:n superyllättäjä hurjassa maalitahdissa

Edmonton Oilersin Zach Hyman iski jälleen hattutempun.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella makeat maalijuhlat, kun Edmonton Oilers isännöi Washington Capitalsia. Ottelussa kotijoukkue laittoi tuulemaan heti avauserässä eikä tahti hyytynyt ottelun edetessäkään. Pisteet olivat kotijoukkueelle tärkeät, sillä Oilersilla on vielä loistava mahdollisuus viedä koko NHL:n läntinen konferenssi runkosarjan osalta nimiinsä.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers palasi tyylillä kotiyleisönsä eteen. Oilers murskasi kotiyleisönsä edessä NHL:n itäisen konferenssin puolella tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevan Washington Capitalsin. Oilers oli Spencer Carberyn valmentamaa miehistöä parempi tylyin lukemin 7-2.

Kotijoukkueen kanadalaishyökkääjä Zach Hyman nosti ottelussa kolmella maalillaan koko kauden maalisaldon jo hurjaan lukemaan 46. Urallaan tähän mennessä Hyman ei ole kertaakaan rikkonut aiemmin 40 maalin rajapyykkiä ja tällä kaudella on menossa 50 maalin rajapyykki heittämällä rikki.

Hattutemppu oli Oilersia viime kaudet edustaneelle hyökkääjälle kauden neljäs. Neljään hattutemppuun on yltänyt myös maalipörssiä johtava Toronto Maple Leafsin Auston Matthews.

Ykkössentteri Connor McDavid oli myös pelipäällä. McDavid iski avauserään 1+2 tehot ja nosti koko kauden syöttöpistelukeman 81. Tehopisteitä 62 otteluun on syntynyt 106. McDavidilla on vielä pieni mahdollisuus taistella pistepörssin voitosta yhdessä Colorado Avalanchen Nathan MacKinnonin ja Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherovin kanssa.

Isoimmat tehot kotijoukkueelta otteluun laukoi saksalaishyökkääjä Leon Draisaitl, joka iski ottelun avausmaalin ylivoimalla ja teki kolmeen maaliin esityön. Oilersin maalilla Stuart Skinner torjui yhteensä 23 kertaa voiton eteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL