Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sensaatiomainen viikko sai huomion! – Tässä NHL-viikon tähdet

Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon sykähdytti Winnipeg Jetsiä vastaan.
AOP

NHL:ssä on jäljellä enää vajaa neljännes runkosarjaa. NHL:n 16 pudotuspelipaikasta taistelee enää vain puolentusinaa joukkueita. Pudotuspelipaikan varmistaneita joukkueita on jo runsaasti. Menneellä peliviikolla NHL:ssä tuli vastaan siirtojen takaraja, joka muutti hieman voimasuhteita. Parhaat joukkueet vahvistuivat ja heikommat joukkueet heikentyivät.

NHL:n menneen viikon ykköstähti oli tuttu mies. NHL:n viikon ykköstähdeksi valittiin Colorado Avalanchen supertähti Nathan MacKinnon. Kakkostähti meni itäisen konferenssin huippujoukkueen eli Boston Bruinsin riveihin. Bruinsin tshekkihyökkääjä Pavel Zachan viikko huomioitiin kakkostähdeksi valitsemisella. Kolmostähti meni läntisen konferenssin voitosta taistelevan Vancouver Canucksin ykkösmaalivahti Thatcher Demkolle.

MacKinnon jatkoi vahvaa virettään NHL:ssä tekemällä viikon kolmeen kotiotteluun hurjat kymmenen tehopistettä. Kanadalaissentteri iski kolme maalia ja keräsi seitsemän syöttöpistettä. MacKinnon on iskenyt jokaisessa Avalanchen kotiottelussa tällä kaudella pisteitä. Pisteputki on nyt 32 ottelun mittainen. Hyökkääjä nousi samalla pistepörssin kärkeen ohi Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherovin.

Zacha iski viikon neljään otteluun viisi maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Kaksi viidestä maalista olivat voittomaaleja, kun Bruins keräsi kahdeksasta mahdollisesta pisteestä seitsemän.

Läntisen konferenssin voitosta taisteleva Canucks palasi menneellä viikolla päiväjärjestykseen. Joukkueen ykkösmaalivahti Demko torjui viikolla kolme voittoa ja päästi keskimäärin 0,81 maalia ottelua kohden. Torjuntaprosentti oli hurja 96,9.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL