Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Epäonni jatkuu – NHL-tähden kausi päätökseen karmaisevalla tavalla

Ottawa Senatorsin ykkössentteri Josh Norris
AOP

NHL:ssä tälläkin kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäävä Ottawa Senators sai todella karmeita uutisia. Joukkueen tähtihyökkääjä loukkaantui ja vaatii jälleen leikkaushoitoa vammaan. Kausi päättyy leikkauksen myötä ennen aikojaan, jotta toipuminen on mahdollista ensi kaudeksi.

Jacques Martinin valmennukseen kesken NHL:n runkosarjan siirtynyt Ottawa Senators sai karmeita uutisia. Joukkueen kärkisentteri Josh Norris loukkaantui jokin aika sitten. Nyt seura tiedotti, että yhdysvaltalaissentterin olkapää tarvitsi leikkaushoitoa, joka päättää kauden. Norris loukkaantui Nashville Predatorsia vastaan pelatussa ottelussa helmikuun lopulla.

25 vuotta toukokuussa täyttävä yhdysvaltalaishyökkääjä kävi olkapääleikkauksessa myös viime kaudella. 185 senttiä pitkä entinen ykköskierroksen varaus siirtyi Senatorsin riveihin San Jose Sharksista osana Erik Karlssoniin kohdistunutta pelaajakauppaa syyskuussa 2018.

Monipuolinen keskushyökkääjä teki kesällä 2022 Senatorsin kanssa kahdeksan vuoden mittaisen sopimuksen, josta on käynnissä nyt toinen vuosi. Sopimuksen kokonaisarvo on 63,6 miljoonaa dollaria, eli hyökkääjä tienaa kaudesta keskimäärin 7,95 miljoonaa dollaria.

Sopimuksen aikana Norris on pelannut NHL:ssä vaivaiset 58 ottelua. Näissä on syntynyt 18 maalia ja yhteensä 33 tehopistettä. Koko NHL-uran aikana loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä on pelannut 183 ottelua ja naulannut 123 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL