Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikko Rantanen tehopäällä! – Coloradolta uskomaton nousu

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen osui Vancouver Canucksia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa neljän ottelun mittainen kierros. NHL:n läntisen konferenssin mestaruudesta taistelevat Vancouver Canucks ja Colorado Avalanche kohtasivat toisensa Länsi-Kanadassa. Ottelu oli todella vaiherikas, sillä Canucks aloitti vahvasti, mutta Avalanche päätti ottelun erinomaisesti.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti maukkaan vierasvoiton NHL:ssä. Avalacnhe kaatoi vierasottelussa NHL:n läntisen konferenssin ykköspaikkaa tällä hetkellä pitävän Vancouver Canucksin 4-3 -lukemin. Avalanche nousi ottelussa Rick Tocchettin valmentamaa miehistöä vastaan toisen erän lopun ja kolmannen erän maaleilla 3-0 -tappioasemasta tasoihin, ja ratkaisi ottelun jatkoajalla.

Vieraiden sankariksi ottelussa nousi hurjalla pistetahdilla pelaava kanadalaissentteri Nathan MacKinnon, joka teki esityön Valeri Nichushkinin laukomaan voittomaaliin. Venäläishyökkääjä viimeisteli ylivoimalla pelivälineen ohi Casey DeSmithin. Canucksin kakkosmaalivahti torjui ottelussa 30 kertaa. MacKinnon iski ottelussa 1+1 tehot.

Ottelussa kanadalaissentteri iski 1+1 tehot. Muista maaleista vastasivat 1+1 tehot iskenyt Mikko Rantanen ja Ross Colton. Cale Makar keräsi ottelussa 0+2 tehot. Vieraiden maalilla Alexandar Georgiev otti yhteensä 18 koppia.

Kotijoukkueelta ottelussa maalinteossa onnistuivat Nikita Zadorov, J.T. Miller ja Ilya Mikheyev. Zadorov ja Miller iskivät 1+1 tehot mieheen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL