Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tuskainen tappio! – NHL-sensaation pudotuspelipaikka karkasi kauemmaksi

Detroit Red Wings taipui Vegas Golden Knightsille. Jonathan Marchessault iski kolme maalia.
AOP

NHL:ssä pelattiin sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa todella isoista pisteistä, kun hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights isännöi Detroit Red Wingsiä. Ottelussa kohtasivat joukkueet, jotka kumpikin kaipasivat lisää pisteitä taisteluun pudotuspelipaikoista. Red Wings on keskellä vieraskiertuetta, joka on sujunut täysin alakanttiin.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights otti todella tärkeän voiton NHL:ssä. Golden Knights otti makean voiton Derek Lalonden valmentamasta Detroit Red Wingsistä. Golden Knights nousi kolmannen erän lopun maaleilla 5-3 -voittoon.

Golden Knightsin ykköstähti oli kolme maalia viimeistellyt Jonathan Marchessault. Kanadalaishyökkääjä naulasi joukkueensa illan toisella osumalla 4-3 -johtoon ajassa 57.16 ja sinetöi 5-3 -lukemat tyhjiin reilu minuutti ennen loppua.

Ykkössentteri Jack Eichel syötti ottelussa kolme maalia. Tuore hankinta, puolustaja Noah Hanifin syötti kaksi maalia ja pelasi ottelussa reilut 20 minuuttia. Joukkueen muista maaleista vastasivat kovaotteinen puolustaja Brayden McNabb ja venäläishyökkääjä Pavel Dorofeyev.

Red Wingsin maalit ottelussa menivät Michael Rasmussenin, J.T. Compherin ja Shayne Gostisbeheren nimiin. Rasmussen iski otteluun 1+1 tehot ja saksalaistähti Moritz Seider syötti kaksi kolmesta maalista.

Lalonden valmentamalle miehistölle tappio oli jo viides putkeen. Kolmen ottelun mittaisella vieraskiertueella Red Wings päästi yhteensä 16 maalia ja teki itse vain viisi. Joukkue jatkaa otteluja Buffalo Sabresin vieraana ensi viikolla ja pelaa tämän jälkeen kaksi merkittävää kotiottelua niin Sabresia kuin Arizona Coyotesiakin vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL