Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kalifornian lakaisu onnistui! – Suomalaisten tähdittämä NHL-seura nappasi makoisan voiton

Dallas Starsin Jason Robertson ja Wyatt Johnston.
AOP

NHL:n yksi tämän kauden suurimmista mestarisuosikeista on viime vuonna NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin edennyt Dallas Stars. Stars teki siirtojen takarajalla vain minimaalisia siirtoja, mutta vahvisti kuitenkin joukkuetta merkittävästi. Stars on tällä hetkellä hurjassa vireessä ja taistelee koko konferenssin voitosta runkosarjan osalta.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars nappasi NHL:ssä jo viidennen voiton putkeen ja kuudennen voiton kahdeksaan edelliseen kamppailuun. Stars kaatoi vieraissa Los Angeles Kingsin tylyn esityksen päätteeksi 4-1 -lukemin.

Tämä tarkoitti sitä, että joukkue nappasi kaikista Kalifornian kiertueen peleistä voitot nimiinsä. Stars voitti San Jose Sharksin, Anaheim Ducksin ja Kingsin maalierolla 17-9.

Starsin kirkkaimmat tähdet enkelten kaupungissa löytyivät ykköskentästä, sillä kokenut Joe Pavelski ja huippulaituri Jason Robertson iskivät otteluun 1+1 tehot. Muut maalit menivät Radek Faksan ja Wyatt Johnstonin nimiin. Johnston on iskenyt tällä kaudella jo 23 maalia, mikä on yksi enemmän kuin Robertsonilla ja saman verran kuin Pavelskilla.

Scott Wedgewood aloitti Starsin maalilla ja torjui ottelussa 24 kertaa. Wedgewoodin onnistui ohittamaan sveitsiläishyökkääjä Kevin Fiala, jolle maali oli kauden 21. Fiala laukoi Kingsin ottelussa 1-0 -johtoon heti ensimmäisellä minuutilla. Kokenut Cam Talbot torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 31 kertaa.

Stars johtaa NHL:n läntisen konferenssin Keskistä divisioonaa neljällä pisteellä ennen Winnipeg Jetsiä ja Colorado Avalanchea. Jetsillä on kolme ottelua vähemmän pelattuna ja Avalanchella vain yksi.

Kings pitää tappiostaan huolimatta hallussaan kolmatta sijaa NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonassa. Kingsillä ja Vegas Golden Knightsilla on 75 pistettä koottuna. Toisena oleva Edmonton Oilers on kerännyt 62 otteluun 79 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL