Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on kova kokeilu! – Carolina Hurricanes hankki Stanley Cup -voittajan riveihinsä

Washington Capitalsin venäläistähti Evgeni Kuznetsov
AOP

NHL:ssä siirtojen takaraja tuli päätökseen perjantaina. Perjantaina nähtiin yksi jättimäinen pelaajakauppa, mutta kokonaisuudessaan joukkueet olivat äärimmäisen rauhallisia. Yksi merkittävimmistä pelaajakaupoista tapahtui itäisen konferenssin puolella, kun Carolina Hurricanes hankki keskikaistalle lisää vahvistusta. Hurricanes hankki riveihinsä Stanley Cup -voittajan kaudelta 2017-18.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes vahvistui merkittävästi NHL:n siirtojen takarajalla. GM Don Waddell hankki joukkueen riveihin tavoitelluimman hyökkääjän eli Jake Guentzelin Pittsburgh Penguinsin riveistä.

Lisäksi Waddell pääsi yhteisymmärrykseen Washington Capitalsin kanssa pelaajakaupasta, joka tuo venäläissentteri Evgeny Kuznetsovin Raleighiin. Vaihdossa Kuznetsoviin Capitals saa kolmannen kierroksen varausvuoron kesälle 2025. Capitals pidättää puolet venäläisen palkasta, eli Hurricanes saa Kuznetsovin 3,9 miljoonan dollarin palkalla. Hyökkääjällä on vielä ensi kausi nykyistä sopimusta jäljellä.

Kuznetsov on ollut siirtohuhuissa jo pitkään. Aiemmin tällä viikolla Capitals lähetti hyökkääjän AHL:n puolelle, mutta Hershey Bearsin riveissä pelaaja oli vain reilun päivän ennen pelaajakauppaa Hurricanesiin.

Toukokuussa 32 vuotta täyttävä entinen ykköskierroksen varaus on kotoisin Tsheljabinskin kaupungista. 188 senttiä pitkä ja lähes 90 kiloa painava Stanley Cup -mestari on urallaan pelannut NHL:ssä 723 ottelua. Näissä taitava keskushyökkääjä on naulannut 171 maalia ja yhteensä 568 tehopistettä.

Ikimuistoisin Kuznetsovin maali Capitals-paidasta on voittomaali Pittsburgh Penguinsia vastaan kevään 2018 pudotuspeleistä. Capitals eteni kuudennessa ottelussa syntyneellä jatkoaikaosumalla NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin Tampa Bay Lightningia vastaan ja lopulta aina mestaruuteen asti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL