Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki tyhjensi New Jersey Devilsiä! – Kaksi pelaajaa vaihtoi maisemaa

New Jersey Devilsin Tyler Toffoli palkittiin viikon ykköstähtenä.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella todella vakuuttavaa jälkeä tehnyt Winnipeg Jets on vahvistanut joukkuetta merkittävästi kevään pudotuspelejä varten. Jets hankki lisää leveyttä hyökkäykseen ja puolustukseen kiinnittämällä kahdessa eri pelaajakaupassa pelaajia New Jersey Devilsistä. Devils ei merkittävästi heikentynyt pelaajakaupoissa vaan sai lisää palikoita tulevaisuuden rakennukseen.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets tavoittelee tällä kaudella tosissaan Stanley Cup -mestaruutta. Viime kevään pudotuspeleissä Jets voitti ensimmäisen ottelun Vegas Golden Knightsia vastaan, mutta taipui tämän jälkeen neljä kertaa putkeen. Kesällä organisaatiossa tehtiin siirtoja ja muun muassa ykkösmaalivahti Connor Hellebuyck sekä ykkössentteri Mark Scheifele saivat seitsemän vuoden mittaisen jatkosopimukset.

Tällä hetkellä Jets on NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan toisena kahden pisteen päässä Dallas Starsista. Jetsillä on Starsia nähden kolme ottelua vähemmän pelattuna, joten on odotettavaa, että Jets nousee vielä kärkeen, kun runkosarja on ohi.

Devilsin tyhjennys vahvistaa joukkuetta

GM Kevin Chefeldayoff teki kaksi merkittävää pelaajakauppaa perjantaina, kun NHL:n siirtojen takaraja koitti. Chefeldayoff hankki laitahyökkääjä Tyler Toffolin New Jersey Devilsistä vaihdossa kakkoskierroksen varausvuoroon kesälle 2025 ja kolmoskierroksen varausvuoroon kesälle 2024.

Lisäksi toisessa pelaajakaupassa Jets hankki Devilsistä monipuolisen puolustajan eli Colin Millerin vaihdossa neljännen kierroksen varausvuoroon kesälle 2026.

31-vuotias Toffoli on urallaan voittanut Stanley Cupin Los Angeles Kingsin kanssa, joka varasi Scarboroughin kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin olevan hyökkääjän kesän 2010 varaustilaisuudessa toisella kierroksella. Toffoli on pelannut NHL:ssä yhteensä 794 ottelua ja iskenyt näissä 510 tehopistettä. Urallaan Kingsin ja Devilsin lisäksi hyökkääjä on edustanut Vancouver Canucksia, Calgary Flamesia ja Montreal Canadiensia.

31-vuotias oikealta laukova Miller on Toffolin tavoin Kingsin varaus, mutta kesältä 2012. Millerillä on NHL-uralla takana Devilsin lisäksi Dallas Stars, Vegas Golden Knights, Boston Bruins ja Buffalo Sabres joukkueista. Kokeneella puolustajalla on NHL:n runkosarjakokemusta yhteensä 507 ottelun edestä. Näissä peruspuolustaja on iskenyt 39 maalia ja yhteensä 165 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL