Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kestomenestyjä räväytti NHL:ssä! – Kanadalaispuolustaja alelapulla seuraan

Minnesota Wildia pitkään edustanut Matt Dumba on edelleen ilman sopimusta.
AOP

NHL:n 2020-luvun menestynein organisaatio Tampa Bay Lightning taistelee kiivaasti paikasta pudotuspeleihin. Lightning on tiukassa paikassa NHL:n itäisessä konferenssissa, sillä joukkueella on reilusti matkaa viimeiseen suoraan paikkaan. Lightning teki NHL:n siirtojen takarajalla varsin maltillisia siirtoja, sillä joukkueella ei paljoa kauppatavaraksi kelpaavia varausvuoroja ole jäljellä.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning saa tehdä täyden päivätyön tällä kaudella päästäkseen NHL:n pudotuspeleihin. Lightning on viime aikoina pelannut todella heikosti, sillä edellisestä yhdeksästä ottelusta joukkue on voittanut vain kolme ja viimeisestä neljästä tuloksena on ollut kolme tappiota.

Lightningin pitkäaikainen GM Julien BriseBois hankki siirtojen takarajalla alehintaan Anthony Duclairin vahvistamaan hyökkäystä.

Lisäksi BriseBois kiinnitti kanadalaista taitoa puolustukseen, kun tällä kaudella Arizona Coyotesia edustanut Matthew Dumba siirtyy joukkueen riveihin. Hinta Dumbasta oli varsin maltillinen, sillä Lightning lähetti Coyotesiin vain viidennen kierroksen varausvuoron kesän 2027 varaustilaisuuteen. Lightning sai Dumban mukana seitsemännen kierroksen varausvuoron kesän 2025 varaustilaisuuteen.

29-vuotias puolustaja on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 656 ottelua. Näissä on syntynyt yhteensä 83 maalia ja 246 tehopistettä. Pudotuspeleissä kanadalainen on operoinut yhteensä 49 ottelua. Näissä on syntynyt 15 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL