Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n hallitseva mestari kotiutti supertähden! – ”Kukaan ei ymmärrä…”

Tomas Hertl San Jose Sharks kiertää LA Kingsin Olli Määttää
AOP

NHL:ssä Stanley Cup -mestaruutta viime kaudella juhlinut Vegas Golden Knights on tehnyt todella kovan kiinnityksen. Golden Knights hankki riveihinsä tshekkiläistä taitoa San Jose Sharksin riveistä varsin edulliseen hintaan. Pelaajakauppa vahvistaa joukkuetta tällä kaudella ja myös pitkälle tulevaisuuteen.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights sai lisää taitoa hyökkäykseen NHL:n siirtojen takarajalla. Golden Knightsin GM Kelly McCrimmon hankki jättimäisessä pelaajakaupassa San Jose Sharksin tähtihyökkääjä Tomas Hertlin.

Vaihdossa Hertliin Golden Knights maksaa ykköskierroksen varausvuoron kesälle 2025 sekä hyökkääjälupaus David Edströmin. Edström on ykköskierroksen varaus viime kesältä Golden Knightsin toimesta.

31 vuotta syksyllä täyttävän Hertlin kanssa Golden Knightsiin siirtyy kaksi kolmoskierroksen varausta vuosille 2025 ja 2027. Sharks syö myös tshekkihyökkääjän palkasta 17,1 prosenttia, joten Hertlin palkka Golden Knightsissa on vain 6,75 miljoonaa dollaria. Sopimusta on tämän kauden jälkeen kuusi vuotta jäljellä.

Pelaajakauppa yllätti kaikki NHL:n seuraajat ja eniten kaupassa ihmetytti Sharksin GM Mike Grierin toiminta. Grier on valmis syömään Hertlin palkkaa eikä ota isoa palautusta tästä vaihdossa. Tämä on asia, mitä kukaan ei ymmärrä NHL:ssä.

30-vuotias Hertl on urallaan pelannut NHL:ssä 712 ottelua ja iskenyt näissä 218 maalia sekä yhteensä 484 tehopistettä. Sharksiin siirtyvä Edström pelaa tällä hetkellä SHL:ää Frölundan riveissä. 42 otteluun tällä kaudella on syntynyt 17 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL