Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kovaotteinen NHL-hyökkääjä siirtyy mestarisuosikin riveihin! – Hinta hämmästyttää

Minnesota Wildin Brandon Duhaime sai jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä jättimäisiä siirtoja viime päivinä tehnyt Colorado Avalanche on kiinnittänyt hyökkäyksen alaketjuihin lisää vääntövoimaa. Avalanche hankki todella maukkaaseen hintaan NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan kilpailijasta voimahyökkääjän. Avalanchen uskotaan olevan valmis kovaan kannujahtiin.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche on jälleen vahvistunut NHL:n siirtomarkkinoilla. Avalanchen GM Chris MacFarland hankki divisioonakilpailijan Minnesota Wildin riveistä yhdysvaltalaishyökkääjä Brandon Duhaimen joukkueen riveihin. 1,1 miljoonan dollarin palkalla pelaava Duhaime siirtyy Avalancheen vaihdossa kolmannen kierroksen varausvuoroon kesälle 2026.

Duhaime on toukokuussa 27 vuotta täyttävä laitahyökkääjä, joka on Wildin neljännen kierroksen varausvuoro kesältä 2016. Parklandin kaupungista, Floridan osavaltiosta kotoisin oleva laitahyökkääjä pelaa nyt kolmatta kauttaan NHL:ssä. Duhaime on pelannut yhteensä 193 ottelua ja iskenyt näissä 35 tehopistettä. Kaksissa pudotuspeleissä otteluja on kertynyt 12 ja näissä ei ole tehopisteitä syntynyt.

Ennen ammattilaisuraansa hyökkääjä pelasi kolme vuotta Providence Collegessa NCAA-jääkiekkoa. 117 otteluun hyökkääjä teki 24 maalia ja yhteensä 80 tehopistettä. Kaudet 2019-21 Duhaime pelasi AHL:ää Iowa Wildin riveissä 87 ottelua ja iski näissä 29 tehopistettä.

Avalanchella on vielä kaksi miljoonaa dollaria palkkatilaa jäljellä sekä kaksi tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuden kärkivarausta. NHL:n suurimman mestarisuosikin uskotaan tekevän vielä kovia siirtoja perjantain aikana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL