Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton siirto! – NHL:n superkaupassa suomalaislupaus vaihtoi maisemaa

Jake Guentzel laitahyökkääjä Pittsburgh Penguins
AOP

NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa viime kaudella esiintynyt Carolina Hurricanes on tiputtanut perjantaiaamuna melkoisen siirtopommin. Hurricanes on hankkinut NHL:n siirtojen takarajan tavoitelluimman hyökkääjän riveihinsä jättimäisessä pelaajakaupassa.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes on vahvistanut merkittävästi hyökkäystään. Hurricanesin GM Don Waddell hankki jättimäisessä pelaajakaupassa Jake Guentzelin joukkueen riveihin Pittsburgh Penguinsissa.

Pelaajakaupassa Penguinsiin matkaavat kokenut laitahyökkääjä Michael Bunting, suomalaislupaus, Oulun Kärppiä edustava Ville Koivunen, venäläislupaus Vasili Ponomarev, yhdysvaltalaislupaus Cruz Lucius sekä kaksi varausvuoroa. Varausvuorot ovat ehdolliset ensimmäisen ja viidennen kierroksen varausvuorot kesän NHL:n varaustilaisuuteen.

Guentzel siirtyy 4,5 miljoonan dollarin palkalla Hurricanesiin yhdessä puolustaja Ty Smithin kanssa.

Ehdot varausvuoroihin ovat Hurricanesin kannalta hyvät. Mikäli joukkue ei etene Stanley Cup -finaaleihin tällä kaudella, niin Penguins saa kakkoskierroksen varausvuoron, joka on Philadelphia Flyersin omistama. Lisäksi jos Hurricanes ei voita Stanley Cupia tällä kaudella, niin Penguins ei saa viidennen kierroksen vuoroa laisinkaan.

Vasemmalta laukova Guentzel on kotoisin Omahan kaupungista, Nebraskasta. 30 vuotta lokakuussa täyttävä 180 senttiä pitkä hyökkääjä oli Penguinsin kolmannen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta.

Guentzel on urallaan pelannut NHL:ssä 503 ottelua. Näissä yhdysvaltalainen on viimeistellyt 219 maalia ja yhteensä 466 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan hyökkääjä on iskenyt 84 tehopistettä 76 otteluun. 70 pisteen rajapyykki on mennyt rikki kolmesti. Yhdysvaltalainen on rikkonut 40 maalin rajapyykin urallaan kahdesti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL