Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurjat turpakäräjät! – NHL:n kestomenestyjän pudotuspelihaaveet murskaksi

Washington Capitalsin kapteeni Alexander Ovechkin iski jälleen maalin.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella uskomaton ottelu perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. NHL:n kaksi pitkän linjan kestosuosikkia kohtasivat, kun Pittsburgh Penguins isännöi Washington Capitalsia. Ottelusta odotettiin kahden pudotuspeleistä taistelevan joukkueen kiivasta vääntöä, mutta vierasjoukkue esitti täysin ylivertaisen esityksen, johon Penguinsilla ei ollut sanottavaa.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals järjesti melkoisen ilotulituksen teräskaupungissa. Capitals murskasi Pittsburgh Penguins tylysti ja romahdutti entisestään joukkueen mahdollisuuksia pudotuspeleihin. Capitals oli Mike Sullivanin valmentaman miehistön 6-0 -lukemin.

Ottelussa vieraat aloittivat maalinteon avauserässä. Toisessa erässä ensimmäisen yhdeksän minuutin aikana Capitals meni menojaan tekemällä kolme maalia. Päätöserään lähdettiin vieraiden 5-0 -johdosta. Päätöserän alussa Capitals naulasi viimeisen naulan Penguinsin arkkuun.

Vieraiden ykköstähti ottelussa oli kanadalaissentteri Dylan Strome syöttämällä kolme maalia. Beck Malenstyn syötti ottelussa kaksi maalia. Alexander Ovechkin laukoi ylivoimalla toisen erän alussa kauden 18. maalinsa ja vei joukkueen 2-0 -johtoon. Ovechkin iski ottelussa 1+1 tehot ja nosti koko kauden tehopistesaldon jo 47 pisteeseen.

Capiltasin ykköskierroksen varaus kesältä 2022 eli venäläishyökkääjä Ivan Miroshnichenko laukoi uransa ensimmäisen maalin NHL:ssä. Kyseessä oli 20-vuotiaan laitahyökkääjän uran viides kamppailu.

Vieraiden yhdysvaltalaismaalivahti Charlie Lindgren torjui nollapelin ja tarvitsi tähän 39 torjuntaa.

Penguinsin maalilla aloitti Tristan Jarry, joka päästi neljä maalia ja vaihdettiin toisen erän puolivälissä Alex Nedeljkoviciin. Jarrylle kertyi 18 torjuntaa ja Nedeljkovicille viisi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL