Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättikauppa lähellä! – Sebastian Aho saamassa supertähden rinnalleen

Carolina Hurricanes juhlii voittoa.
AOP

NHL:ssä on varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa tapahtumassa jättimäinen pelaajakauppa. Pelaajakaupassa yksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista eli Carolina Hurricanes on hankkimassa koko NHL:n siirtojen takarajan tavoitelluinta pelaajaa riveihinsä.

Sebastian Ahon tähdittämä Carolina Hurricanes virittää pelaajakauppaa Pittsburgh Penguinsin kanssa. Pelaajakaupassa Hurricanesin GM Don Waddell olisi hankkimassa yhdysvaltalaishyökkääjä Jake Guentzelia Penguinsista.

Pelaajakaupan lähtökohtaiset tiedot kertovat, että kaupassa liikkuisi myös varausvuoroja sekä Hurricanesin kesällä hankkima laitahyökkääjä Michael Bunting.

Vasemmalta laukova Guentzel on kotoisin Omahan kaupungista, Nebraskasta. 30 vuotta lokakuussa täyttävä 180 senttiä pitkä hyökkääjä oli Penguinsin kolmannen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta.

Guentzel on urallaan pelannut NHL:ssä 503 ottelua. Näissä yhdysvaltalainen on viimeistellyt 219 maalia ja yhteensä 466 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan hyökkääjä on iskenyt 84 tehopistettä 76 otteluun. 70 pisteen rajapyykki on mennyt rikki kolmesti.

Yhdysvaltalainen on rikkonut 40 maalin rajapyykin urallaan kahdesti.

Guentzelin tämän hetken sopimus on arvoltaan kuusi miljoonaa dollaria kaudesta. Hurricanes neuvottelee jatkosopimuksesta laitahyökkääjän kanssa, sillä sopimus päättyy heinäkuun ensimmäisenä päivänä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL