Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Toronto Maple Leafsille kova kiinnitys!

Joel Edmundson ja Carey Price samassa kuvassa.
AOP

NHL:n yksi tämän kauden suurimmista mestarisuosikeista eli Toronto Maple Leafs on hankkinut puolustukseen lisää voimaa. Maple Leafs on kiinnittänyt todella maltillisella pelaajakaupalla Washington Capitalsissa viime kaudet esiintyneen luottopuolustajan.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs on vahvistanut puolustustaan kokeneella pelaajalla. GM Brad Treliving kiinnitti Joel Edmundsonin Washington Capitalsista vaihdossa kahteen varausvuoroon.

Capitalsiin matkaa kolmoskierroksen varausvuoro kesän 2024 varaustilaisuuteen ja viidennen kierroksen varausvuoro kesän 2025 varaustilaisuuden. Kolmoskierroksen vuoro on alun perin New York Islandersin vuoro ja viidennen kierroksen varaus Chicago Blackhawksin.

Kesäkuussa 31 vuotta täyttävä kanadalaispuolustaja Edmundson on St. Louis Bluesin kakkoskierroksen varaus kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudesta. Isokokoinen 196 senttiä pitkä ja reilut sata kiloa painava kanadalainen on voittanut Bluesin kanssa Stanley Cupin vuonna 2019.

Brandonin kaupungista, Manitoban provinssista kotoisin oleva Edmundson siirtyi Bluesista osana jättikauppaa Carolina Hurricanesiin. Edmundsonin oikeudet kaupattiin Hurricanesista Montreal Canadiensiin, joka teki puolustajalle nykyisen sopimuksen. Viime kesänä pelaaja jatkoi matkaa puolitetulla palkalla Capitalsiin vaihdossa kahteen varausvuoroon ja jälleen matka jatkuu puolitetulla palkalla Maple Leafsiin.

Edmondson on urallaan pelannut NHL:ssä 521 ottelua runkosarjassa ja iskenyt 110 tehopistettä. Pudotuspeleissä otteluja on takana 75 ja näissä on syntynyt 21 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL