Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti ilmiliekeissä! – Jättitehot murskavoitossa

Nashville Predatorsin ruotsalaishyökkääjä Filip Forsberg laukoi hattutempun Buffaloa vastaan.
AOP

NHL:ssä vahvaa nousua läntisen konferenssin puolella kohti pudotuspelejä tekevä Nashville Predators otti jälleen maukkaan voiton. Predators kaatoi hyvässä pelivireessä viime aikoina olleen Buffalo Sabresin kotijäällään vahvan esityksen päätteeksi. Predatorsilla on kaikki mahdollisuudet päästä huhtikuun puolivälin jälkeen käynnistyviin pudotuspeleihin.

Andrew Brunetten valmentama Nashville Predators jatkoi vahvaa viime aikojen virettään. Predators kampesi kotiyleisönsä edessä Buffalo Sabresin tieltään ja vahvisti asemiaan taistelussa NHL:n pudotuspelipaikoista. Predators oli Don Granaton valmentamaa Sabresia parempi 4-2 -lukemin.

Predatorsille voitto oli yhdeksäs kymmeneen edelliseen otteluun. Brunetten miehistö taipui edellisessä kamppailussa jatkoajan jälkeen kotonaan Montreal Canadiensille. Predatorsilla on koossa 64 otteluun 36 voittoa ja yhteensä 75 pistettä.

Eroa Keskisen divisioonan kolmanteen sijaan on kahdeksan pistettä. Predators on ensimmäisellä ”Villi Kortti” -sijalla. Takana Calgary Flames ja St. Louis Blues on kahdeksan pisteen päässä, joten pudotuspelipaikka on jo suhteellisen todennäköinen.

Predatorsin ykköstähti ottelussa oli ruotsalaistähti Filip Forsberg joka iski kolme maalia. Forsberg nosti koko kauden maalimäärän jo 33 osumaan. Forsberg on iskenyt seitsemässä ottelussa tällä kaudella vähintään kaksi maalia. Hattutemppu oli kauden ensimmäinen ja uran yhdeksäs. Gustav Nyquist syötti ottelussa kolme maalia. Juuse Saros torjui kotijoukkueen maalilla voiton eteen 26 kertaa.

Sabresin maalilla Eric Comrie torjui 20 kertaa. Sabresin tuore tähtihankinta Bowen Byram viimeisteli 1+1 tehot. Owen Power vastasi toisesta maalista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL